Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1

Paperback Nederlands 2024 9789013175219
10
Voormalig top 10Totaal 121 dagen
EvergreenTotaal 2429 dagen
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Deze gids vormt het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid willen raadplegen. De gehele sociale zekerheid komt aan bod: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. De 2024.1-editie staat stil bij de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Deze gids vormt het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid bij de hand willen hebben. De gehele sociale zekerheid komt aan bod: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. De 2024.1-editie staat stil bij de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Deze kleine gids vormt al sinds 1933 het ultieme naslagwerk voor professionals die snel de juiste regelingen, cijfers en andere informatie over de sociale zekerheid bij de hand willen hebben. De gids leent zich uitstekend om gemakkelijk iets op te zoeken gedurende de werkdag, vooral dankzij de overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister. Niet voor niets wordt deze titel door talloze professionals gebruikt die werkzaam zijn in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling HRM. Ook wordt dit naslagwerk veelvuldig gebruikt in het onderwijs bij vakken over de sociale zekerheid in Nederland.

Met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 heb je als lezer alle actuele regelingen en cijfers bij de hand. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Ideaal voor iedereen die werkzaam is in het maatschappelijk werk, bij een administratiekantoor of op een afdeling P&O.

Sociale zekerheid actueel
Deze nieuwste editie is bijgewerkt met de recente wijzigingen in wet- en regelgeving en bevat alle bedragen en percentages vanaf 1 januari 2024. De titel sluit bovendien aan bij diverse actuele ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid, zoals:

Per 1 januari 2024 is het wettelijk minimumuurloon ingevoerd en verdwijnen de vaste minimum maand-, week- en daglonen. Ook wordt sinds 1 januari het inkomen uit arbeid van een persoon die behoort tot de doelgroep loonkostensubsidie tot 15 procent per maand vrijgelaten. Verder zijn bestuursorganen sinds 1 januari verplicht om te zorgen voor passende ondersteuning bij het berichtenverkeer tussen burgers en bestuursorganen.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1 is van grote waarde voor iedereen die beroepsmatig te maken krijgt met kwesties op het vlak van sociale zekerheid.

Specificaties

ISBN13:9789013175219
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:348
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

4.3 van de 5
30 stemmen
13
12
5
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2024.1