Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Eet als een expert

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789021577890
Direct te downloaden

Samenvatting

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

Met meer dan 150 recepten
Ontbijt, lunch en diner
Handige weekschema's
Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.

Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Specificaties

ISBN13:9789021577890
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:177
Verschijningsdatum:11-5-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eet als een expert