Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreek als TED

De negen geheimen van de beste sprekers ter wereld

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047008453
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

TED is een wereldwijd fenomeen dat de beste sprekers ter wereld bij elkaar brengt. De TED-talks zijn online al meer dan een miljard keer bekeken en ze zijn vrijwel zonder uitzondering boeiend en inspirerend. TED is uitgegroeid tot dé standaard voor spreken in het openbaar. Maar wat maakt die presentaties nu zo bijzonder?

Communicatiecoach en bestsellerauteur Carmine Gallo analyseerde honderden TED-talks en interviewde de populairste TED-sprekers, onder wie Brené Brown, Ken Robinson en Susan Cain. Hij sprak talloze toponderzoekers op het gebied van psychologie, communicatie en neurowetenschap. Uit al die gesprekken kwamen verrassende inzichten naar voren en Gallo ontdekte negen ingrediënten die alle succesvolle TED-presentaties gemeen hebben. Hij ontwikkelde een stapsgewijze methode die iedereen kan volgen om zelf een overtuigende presentatie te geven die het publiek zal bijblijven. En dat is in de 21ste eeuw een onmisbare vaardigheid die je in staat zal stellen je doelen te verwezenlijken.

Specificaties

ISBN13:9789047008453
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:18-6-2015
ISSN:

Expertrecensies (3)

Spreek als TED
Veronique Kilian | 16 januari 2017
Gallo heeft nagedacht over de volgorde van zijn tekst. Er zit lijn in zijn hoofdstukken. Er zit een leeswijzer in zonder dat hij het kopje ‘leeswijzer’ hoeft te gebruiken. Hij schrijft alsof hij met je praat. Dit boek geeft sleutels voor een TED-waardige presentatie.
Lees verder
Spreek als TED
Margreet Noordanus | 17 november 2015
Presenteren is niet makkelijk! Als je regelmatig presenteert ga je ervaring opdoen en ervaren dat het je gaandeweg al makkelijker afgaat. De presentaties pas je steeds opnieuw aan, aan publiek, omstandigheden en het onderwerp. Wellicht heb je zelfs een cursus presenteren gevolgd. Misschien vraag je na een presentatie feedback en neem je jezelf op als je aan het oefenen bent.
Lees verder
Spreek als TED
Peter van der Wel | 12 oktober 2015
Iedereen moet af en toe spreken in het openbaar en wie kent niet de spanning die dat soms met zich mee brengt? Durven we wel voor zo’n grotere groep te spreken? Vergeten we niet de helft van onze tekst? Gaan we niet opeens hakkelen? Krijgen we geen black-out? Het boek: ’Spreek als TED. De negen geheimen van de beste sprekers ter wereld’ van Carmine Gallo lijkt op het eerste gezicht weer zo’n Amerikaans zelfstudie boek in 9 lessen. Het is echter veel meer dan dat. Het is een gedegen boek vol nuttige tips een aanwijzingen hoe je iedere presentatie kunt verbeteren.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Meer voor mannen: creativiteit
Ger Post 22 december 2015 Na een reeks experimenten concluderen onderzoekers in Psychological Science dat creativiteit vaker aan mannen wordt toegeschreven dan aan vrouwen.
interview
Carmine Gallo: ‘We zijn allemaal bang om in het openbaar te spreken’
Jeroen Ansink 15 september 2015 Effectieve sprekers worden gemaakt en niet geboren, zegt de Amerikaanse communicatiespecialist Carmine Gallo in Spreek als TED. Hij neemt het stramien van de befaamde TED-talks als voorbeeld. ‘Powerpoint is niet de vijand.’
nieuws
Ieder zijn eigen TED talk
Jeroen Ansink 15 juni 2015 Effectief speechen is te leren. In Spreek als TED legt de Amerikaanse communicatie/adviseur Carmine Gallo uit hoe.

Over Carmine Gallo

Carmine Gallo verwierf wereldwijd bekendheid met zijn boeken Masterclass Steve Jobs (de innovatie-geheimen van Steve Jobs), Fire them up! (de zeven simpele geheimen van de meest inspirerende leiders ter wereld) en Talk Like Ted (zijn meest recente boek waarin hij het succes van de meest bekeken sprekers op Ted analyseert). Hij was als correspondent jarenlang werkzaam voor CBS en CNN en wordt gezien als een toonaangevende communicatie coach. Hij werkt direct met de leiders van de grootste merken ter wereld.

Andere boeken door Carmine Gallo

Inhoudsopgave

Inleiding: Het draait om ideeën in de eenentwintigste eeuw

Deel 1: Emotioneel
1. Geef de meester in jezelf de ruimte
2. Beheers de kunst van verhalen vertellen
3. Voer een gesprek

Deel 2: Vernieuwend
4. Leer me iets nieuws
5. Bezorg mensen momenten waar hun mond van openvalt
6. Doe eens leuk

Deel 3: Memorabel
7. Houd je aan de achttienminutenregel
8. Schets een beeld in de hersenen met meervoudige zintuiglijke ervaringen
9. Vaar je eigen koers

Nawoord van de auteur
Dankwoord
Noten
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreek als TED