Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gedoemanagement

Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552210
10
Voormalig top 10Totaal 95 dagen
EvergreenTotaal 1440 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Je kunt er niet aan ontkomen, gedoe is er altijd en overal. Heel lastig, want het verpest vaak je werkplezier, je creativiteit en je effectiviteit. Gelukkig is er een manier om veel minder last te hebben van al dat gedoe:

Stop met je ertegen te verzetten! Probeer het niet te begrijpen! Gedoe los je niet op met méér gedoe!

In dit boek krijg je van 'gedoe-goeroe' Frank Schurink handige tips en verrassende inzichten om je gedoe te managen, zodat je er voortaan opgelucht om kunt lachen. Ontdek hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert en hoe je het gedoe weer 'uit' kunt zetten met je eigen aan/uit-knop. Hoor hoe je van je rode in je groene brein kunt komen om het beste uit jezelf te halen, en wie wil dat nou niet.

Deelnemers over de workshops van Frank over Gedoemanagement:

'Hands-on en handvatten. Top!'
'Heerlijk en humorvol!'
'Vol verpletterende simpele waarheden'
'Twee uur gedoe en voor de rest van je leven rust in de tent'

Specificaties

ISBN13:9789462552210
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:1-5-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Gedoemanagement
Peter Streefkerk | 14 september 2017
recensie
Gedoemanagement
Maarten Fijnaut | 19 juni 2015
In ‘Gedoemanagement’ neemt Frank Schurink de lezer mee in de wereld van ‘gedoe’. In dit pragmatische boek reikt hij de lezer op ludieke wijze concrete tools aan om beter om te kunnen gaan met problemen. Schurink maakt op eenvoudige wijze duidelijk hoe ons brein werkt en hoe wij door de manier waarop wij dit brein gebruiken, zelf voor gedoe zorgen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
16 stemmen
14
1
0
0
1

Interviews en artikelen (2)

achtergrond
Presteren en ontspannen combineren? Lees (deze) managementboeken!
Maarten Fijnaut 18 september 2020 Vanuit mijn leergierigheid lees (en schrijf) ik voortdurend artikelen, blogs en allerhande teksten die op mijn pad komen. Soms zoek ik gericht naar informatie of deel ik mij eigen ervaring, af en toe kiest een boek mij of flapt er spontaan iets uit mijn pen.
nieuws
Dingen en Gedoe
Bertrand Weegenaar 9 april 2015 Dingen en gedoe: ze beheersen menig leven. Dingen zijn, nou ja, dingen. Dingen die je moet doen, moet wegwerken om verder te gaan. Er is zelfs een soort management voor bedacht: timemanagement! Met technieken zoals Getting things done.

Over Frank Schurink

Frank Schurink is een creatieve duizendpoot. Als bedenker van Gedoemanagement helpt hij mensen om hun persoonlijke mogelijkheden beter te benutten. Hij is ook oprichter-directeur van Okapi Corporate Identity Atelier, dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van passende identiteiten die energie geven en gedoe minimaliseren. Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema Gedoemanagement. Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe is en wat het doet met de dynamiek van jou en je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan?

Andere boeken door Frank Schurink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gedoemanagement