Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Poster Program Canvas

Samen naar de kern van je programma

Losbladig Nederlands 2016 9789462760981
Verkooppositie 1942Hoogste positie: 345
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In het boek 'Program Canvas' presenteren de auteurs een krachtig instrument voor programmateams en hun stakeholders om sneller en beter tot de kern van een programma door te dringen.

Met de posters van het in het boek gepresenteerde canvas kunt u op een handige en overzichtelijke manier het canvas samen met uw team uitwerken. De posters worden per 5 stuks in een koker geleverd op A0 formaat (841×1189).

De posters zijn ook in het Engels vertaald en te bestellen.

Specificaties

ISBN13:9789462760981
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:5
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:13-1-2016
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Theo van der Tak

Theo van der Tak heeft ruim 25 jaar bedrijven en overheden geadviseerd over inrichting en uitvoering van programma’s als partner bij Twynstra Gudde.

Andere boeken door Theo van der Tak

Over Björn Prevaas

Björn begeleidt mensen, teams en organisaties om met behulp van projecten en programma’s hun strategische doelen en ingewikkelde opgaven te realiseren. Dat doet hij vanuit de overtuiging en ervaring dat deze manieren van werken daarbij enorm behulpzaam kunnen zijn; niet alleen binnen organisaties, maar ook tussen organisaties. Björn coacht, faciliteert, begeleidt werksessies en bouwsessies, en verzorgt opleidingen en inspiratiebijeenkomsten. Daarbij werkt hij het liefst dicht op de praktijk. Björns thuisbasis is Good Work Company, het bureau waarvan hij samen met Manon Ruijters oprichter en eigenaar is. Hiervoor was hij onder meer elf jaar adviseur en partner bij Twynstra Gudde. Omdat hij het vak een warm hart toedraagt, onderneemt hij allerlei initiatieven om het verder te ontwikkelen. Denk onder meer aan het initiëren van activiteiten vanuit PGM Open, het netwerk van programmamanagers in Nederland, en het publiceren van boeken en artikelen, waaronder Werken aan programma’s.

Andere boeken door Björn Prevaas

Over Hans Cremer

Hans Cremer is IPMA A-gecertificeerd programmamanager met ruim 25 jaar ervaring en is partner bij het Brooke Institute.

Andere boeken door Hans Cremer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Poster Program Canvas