Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De online marketingmachine

Wat iedere ondernemer moet weten over online marketing

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789463270281
10
Voormalig top 10Totaal 3 dagen
Voormalig top 100Totaal 101 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Er zijn weinig oude rotten in de online marketing. Helemaal in Nederland. Bart van den Belt is er een. Hij heeft jarenlang alles geprobeerd en hij weet wat werkt. In dit boek legt hij het allemaal uit, stap voor stap. Superhandig voor iedere ondernemer! - Aartjan van Erkel, auteur van het bestverkochte managementboek van 2016: MAAK ZE GEK!

Dit boek is zó volledig en praktisch – je richt er je online marketingmachine van begin tot eind mee in. Een must voor iedere zzp’er! - Femke Hogema, auteur van Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers

Dit boek geeft je alle handvatten om van je online marketing een succes te maken. Bart heeft elke strategie volledig doorleefd. Als je hiermee aan de slag gaat, kan resultaat niet uitblijven – een absolute aanrader voor iedere ondernemer die wil groeien! - Joël van Amerongen, businesscoach en eigenaar van SuccesWebsites

Specificaties

ISBN13:9789463270281
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:15-11-2018
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
De online marketingmachine - Wat elke zzp'er moet weten over online marketing
Ineke Smits | 26 mei 2017
Iedere zzp‘er krijgt er vroeg of laat mee te maken, online marketing. Maar hoe goed je ook bent in je vak, online marketing is niet iets wat elke zzp‘er op zijn prioriteiten- of expertiselijstje heeft staan.
Lees verder
recensie
De online marketingmachine - Wat elke zzp'er moet weten over online marketing
Jan van Baardewijk | 21 april 2017
Met de titel maakt Bart van den Belt direct helder waar het boek over gaat. De online marketingmachine, een boek voor ZZP-ers. Want waar elke multinational een complete afdeling heeft, hebben ZZP-ers zelf kennis nodig om marketing te bedrijven met een minimaal budget. Precies dat is de doelgroep waar Van den Belt zijn boek voor schrijft.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
22 stemmen
17
3
0
0
2

Interviews en artikelen (1)

preview
De online marketingmachine
Bart van den Belt 6 april 2017 In De online marketingmachine laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. In zijn preview geeft Van den Belt alvast 7 korte tips.

Over Bart van den Belt

Bart van den Belt (1984) is auteur van 6 boeken en 10 audioprogramma's en een veelgevraagd spreker en trainer over persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap.  Bart is oprichter van Businesscoach Nederland en ontwikkelaar van het MKB Canvas. 

Andere boeken door Bart van den Belt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De online marketingmachine