Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zie naar jou om

Paperback Nederlands 2020 9789491835148
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder maakte hij jarenlang films en televisieprogramma’s met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving. In deze gedichtenbundel beschrijft hij de kwetsbaarheid van ons mensen.

De zorg die we nodig hebben, de zorg die we geven. Het maakt ons zo bewust van ons eigen fragiele bestaan. Maar geeft ons ook de kans om te ontmoeten, te ontdekken, te zien. Ook naar onszelf. Zie naar jou om.

Hanneke Vleugel is beeldend kunstenaar. Ze maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Op haar website www.hannekevleugel.nl zie je meer.

Over de schilderijen mensfiguren in deze bundel zegt zij: ‘Er was een periode in mijn leven, dat ik heel dicht bij mijn broer was. Hij werd ernstig ziek en stierf. In deze periode zijn deze werken ontstaan.’

Specificaties

ISBN13:9789491835148
Trefwoorden:gedichten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Uitgever:Studio Kers
Druk:1
Verschijningsdatum:6-4-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Ron van Es

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Door te kiezen voor een persoonlijke betekenis zal het werken binnen organisaties om een sterk leiderschap vragen. Een leiderschap waarbij ethiek een rode draad is in werk en leven.

Andere boeken door Ron van Es

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zie naar jou om