Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Boa wet- en regelgeving domein 1 2024/2025

Paperback Nederlands 2024 9789493252936
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het lesboek Boa wet- en regelgeving domein 1 voor de opleiding buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) en Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) is gebaseerd op de exameneisen van Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH). Het lesboek is geschreven door Aart Sterk. Sterk is een docent met jarenlange ervaring binnen het veiligheidsdomein.

Dit lesboek is geschikt voor studenten van de mbo-opleiding Handhavers Toezicht en Veiligheid (HTV). Het sluit ook aan op de permanente her- en bijscholing (PHB) voor domein 1 en is daarom ook geschikt voor werkende boa’s in dit domein. Het lesboek en bijbehorende digitale leeromgeving sluiten aan op de eindtermen wet- en regelgeving domein 1 van de ExTH.

Specificaties

ISBN13:9789493252936
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:24-1-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Handhaving

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Aart Sterk

Aart Sterk is auteur en docent binnen de sector veiligheid. Hij is ruim 39 jaar werkzaam geweest bij de politie binnen diverse regionale eenheden. Als inspecteur van politie heeft hij een ruime ervaring opgedaan als Officier van Dienst en Hulpofficier van Justitie. Als auteur schrijft hij de lesmaterialen voor politie , BOA, BOA OV, Handhaver Toezicht en Veiligheid, en Verkeer. Enkele van deze boeken maken deel uit van de Studie-editie Stapel en de Koning. Als docent en eigenaar van Sterk in Opleidingen geeft hij de opleidingen voor BOA, HTV, Beveiliging en Verkeer.

Andere boeken door Aart Sterk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boa wet- en regelgeving domein 1 2024/2025