Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Jitske Kramer over Teamintelligentie

Jitskes beste inzichten om je team nog sterker, slimmer en scherper te maken

Seminar met Jitske Kramer, Eric van 't Zelfde

Seminar met Jitske Kramer, Eric van 't Zelfde

Jitske Kramer over Teamintelligentie

Jitskes beste inzichten om je team nog sterker, slimmer en scherper te maken

Met...

Jitske Kramer Jitske Kramer
Eric van 't Zelfde Eric van 't Zelfde

Over dit seminar

Speciale gast - Eric van ’t Zelfde is wellicht de meest bevlogen schooldirecteur van Nederland. Auteur van het boek Superschool en rector van het Tv-programma Dreamschool.

Beoordeeld met een 8,8!
Teamintelligentie is trotse aanvoerder van de 'Best beoordeelde DenkProducties seminars' van 2022. De oud-deelnemers beoordeelde het seminar met een 8,83.-

Boekenpakket bij dit seminar

Werk heeft het gebouw verlaten
Jitske Kramer
Werk heeft het gebouw verlaten
22,25

Programma

9:00 Ontvangst
9:30 Start
17:00 Einde en borrel
9:00 Ontvangst en registratie
9:30 Start Seminar
Blok 1 SPIRIT - een hechte tribe maakt alle leden beter
Wat maakt ze hecht, sterk en zelfs magisch? Hoe ontwikkel je een ‘mooi groepje mensen’ naar een ijzersterk team dat voor elkaar door het vuur gaat? In dit blok krijg je frisse inzichten uit de corporate antropologie. Teams bouwen = tribes bouwen. En dat doe je op een andere manier dan je eerder leerde uit de boekjes.
Blok 2 WIJSHEID - alle kennis en intelligentie is welkom
Elk team bulkt van intelligentie en talent. Maar door gedoe, conformiteit en bureaucratie wordt maar een (te) klein deel gebruikt. Zonde! In dit blok leer je diversiteit, tegenstellingen en ongemak in te zetten als een enorme krachtbron. Zo leer je o.a. hoe je met Deep Democracy de wijsheid van de minderheid kunt benutten. Super krachtig!
Speciale gast Superschool
Wat als je de leider wordt van één van de slechtste scholen van Nederland? Hoe keer je een neerwaartse trend? Hoe bouw je een ijzersterk team dat in 5 jaar van diezelfde school een Superschool maakt? Eric van 't Zelfde deed het en vertelt hoe.
Blok 3 PURPOSE – doelen bereiken die je niet voor mogelijk hield
Is jouw team een gezellig clubje dat gewoon lekker wil werken, of wil je écht het verschil maken? In je eigen organisatie en zelfs daarbuiten? In dit blok ontdek je hoe je jullie teamslimheid bewust aanboort. Met de juiste mix van daadkracht, twijfel en positiviteit én een aantal stevige gesprekstechnieken bereik je échte grootse doelen. Zet jouw purpose om in actie en maak impact. Diepe impact. Nu en straks.
17:30 Einde seminar met borrel

Sprekers

Jitske Kramer
Jitske Kramer
Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures, Wow! Wat een verschil, Voodoo, Werk heeft het gebouw verlaten enTricky Tijden zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.
Eric van 't Zelfde
Eric van 't Zelfde
Eric van 't Zelfde (1972) was leraar in Den Haag, Scheveningen en Gorinchem, voordat hij in 2009 directeur werd van de Hugo de Groot in Rotterdam, op dat moment de slechtste school van Nederland. Binnen vijf jaar maakte hij er een van de beste scholen van het land van.

Accreditatie

DenkProducties voert met trots het predicaat 'Cedeo erkend'.
Voor dit seminar krijg je 6 PE-uren.

Praktische informatie

Locatie

AFAS Theater Leusden

AFAS Theater Inspiratielaan 3 3833 AV Leusden Nederland

Routebeschrijving

Programma

9:00 Ontvangst
9:30 Start

Blok 1: Spirit
Blok 2: Wijsweid

Speciale gast: Eric van 't Zelfde

Blok 3: Purpose

17:15 Afsluiting met borrel

Voorwaarden

Hoe schrijf ik in?
Inschrijven kan via dit formulier van DenkProducties. Zij bevestigen de inschrijving én registreren uw aanmelding via ons.

Wat kost het?
De kosten voor dit seminar zijn: € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief Werk heeft het gebouw verlaten, de lunch en de borrel.

Op alle seminars van DenkProducties zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Annuleren
Je kunt zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan de seminars DenkProducties. 
Je kunt tot 3 weken voor een seminar kosteloos annuleren, omboeken naar een ander seminar of een collega in jouw plaats sturen. Stuur hiervoor een mailtje naar customercare@denkproducties.nl

Groepsarrangementen
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs. Groepskorting vanaf 5 deelnemers. Interesse? Mail naar marketing@managementboek.nl

Ook interessant voor u"

20 JUN
Seminar
Op 20 juni 2024 vindt voor de 9e keer Het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats in Deventer. Met als thema: Innovatief Organiseren. Meer
796,-
20 JUN
Seminar
Op 20 juni 2024 vindt voor de 9e keer Het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats in Deventer. Met als thema: Innovatief Organiseren. Meer
219,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden