Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Leadership and the One Minute Manager

Increase effectiveness by being a good leader

Paperback Engels 2007 9780007103416
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Word een goede leider en motiveer anderen!

'Leadership and the One Minute Manager' gaat direct naar de kern van management met een beschrijving van de effectieve stijl van Situationeel Leiderschap. In heldere en eenvoudige termen leert u hoe u een flexibele en succesvolle leider kunt worden. U leert hoe u uw stijl kunt aanpassen aan de behoeften van het individu en die van de situatie. Met de technieken van de One Minute Manager kunt u de motivatie van anderen vergroten.

Specificaties

ISBN13:9780007103416
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:33
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Over Patricia Zigarmi

Patricia Zigarmi is vice-president van Zigarmi Associates Inc., en vice-president van de afdeling Consultancy/Productontwikkeling bij Blanchard Training and Development Inc. Onder haar leiding zijn er langlopende contracten tot stand gekomen met verscheidene grote bedrijven als : AT&T, Lockheed, Canadian Pacific Trucks, Chevron, Sprouse Reitz en Beverly Hills Savings. Dr Zigarmi coördineert de trainers voor de seminars en leidt de afdeling productontwikkeling van BTD. Dr. Zigarmi behaalde haar BS in sociologie aan de Northwestern-universiteit en haar doctoraal in management en toegepaste gedragswetenschappen aan de universiteit van Massachusetts in Amherst. Naast haar verantwoordelijkheden bij Blanchard is zij werkzaam geweest als uitgever van de Journal of Staff Development en was zij secretaris van de raad van bestuur van National Staff Development Council, een professionele vereniging van beleidsontwikkeling coördinatoren in openbare scholen door de gehele Verenigde Staten. Pat Woont in San Diego met haar man Drea en dochter Lisa.

Andere boeken door Patricia Zigarmi

Over Drea Zigarmi

Drea Zigarmi is de president-directeur van Zigarmi Associates Inc. en directeur Research en Ontwikkeling bij Blanchard Training and Development Inc. Zijn werk heeft veel bijgedragen tot het succes van BTD en hun cliënten. Bijna elk product dat bij BTD de laatste jaren is ontwikkeld, draagt een Drea Zigarmi-stempel. Dr. Zigarmi heeft samen met Ken Blanchard het bekende 'Leader Behavior Analysis' (ALG-II)-instrument alsmede het 'Development Task Analysis' (AOT-II)-formulier ontwikkeld, die in alle Situationeel leiderschap II-trainingen worden gebruikt. Onder Dr. Zigarmi's clienten zijn bedrijven als: Canadian Trucks, AT&T, Lockheed, Chevron Oil Company, de Mellon-Stuart Company en andere snelgroeiende ondernemingen. Dr. Zigarmi heeft hier langlopende projecten doorgevoerd die goede resultaten hebben opgeleverd. De bedrijven hebben de management-development-programma's, prestatiebeoordelings- en productiviteitsverbeteringsprogramma's succesvol ingebed rond het concept van Situationeel leiderschap II. Dr. Zigarmi behaalde zijn BA in natuurwetenschappen aan de Norwich-universiteit en zijn doctoraal in bestuurskunde en toegepaste gedragswetenschappen aan de universiteit van Massachusetts in Amherst.

Andere boeken door Drea Zigarmi

Inhoudsopgave

1. A Visit from an Entrepreneur
2. Being Successfull
3. Thinking Differently About Leadership
4. Different Strokes for Different Folks
5. Leadership Style: Perceptions of Others
6. Leadership Style Flexibility
7. The Four Basic Leadership Styles
8. No Best Leadership Style
9. Think Before You Act
10. Flexibility: A Review
11. The Four Basic Leadership Styles: A Summary
12. Diagnosing Development Level
13. Matching Leadership Style to Development Level
14. Situational Leadership and One Minute Management
15. Different Strokes for the Same Folks
16. Developing Competence and Commitment
17. Turning Around Performance Problems
18. Sharing What You are Doing
19. Contracting for Leadership Style
20. Positive Assumptions About People
21. Becoming a Situational Leader

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leadership and the One Minute Manager