Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ZorgPad - Kraamzorg, kinderen en jeugdigen Theorieboek Niveau 4

Paperback Nederlands 2016 9789001872939
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

In dit theorieboek leer je alles over zwangerschap, kraamzorg, de baring en de ontwikkeling van het kind. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.

Hoe is de kraamzorg in Nederland georganiseerd? Wat gebeurt er tijdens een zwangerschap en wat zijn de rechten van het ongeboren kind? Hoe assisteer je bij een bevalling? Met welke ziekten kunnen kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen? Hoe ziet de zorg voor een zuigeling, peuter of kleuter eruit? Op deze en nog veel meer vragen wordt uitgebreid ingegaan in dit theorieboek.

‘Kraam, kinderen en jeugdigen’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.

Specificaties

ISBN13:9789001872939
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:264
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:21-3-2019
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ZorgPad - Kraamzorg, kinderen en jeugdigen Theorieboek Niveau 4