Belgische chocolade & bier
52 verrassende smaakcombinaties
Gebonden NL 2025 1e druk 9789020978582Samenvatting
Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren Met heerlijke beelden van topfotograaf Karl Bruninx
Chocolade en bier: twee werelden die zelden samenkomen, maar verrassend goed harmoniëren. Dit boek nodigt patissiers, chocolatiers en koks uit om deze unieke combinatie te verkennen. Elk recept is een zorgvuldig uitgebalanceerde ontmoeting tussen single origin chocolade en hop, tussen zoet, bitter, zout en complex.
We combineren de verfijning van chocolade met de diepgang van speciaalbieren. Van donkere stouts tot frisse saisons: elke pairing opent nieuwe smaakdimensies en creatieve mogelijkheden.
Laat je inspireren door techniek, passie en durf. Experimenteer, proef en ontdek hoe chocolade en bier samen een verhaal vertellen dat je gasten niet snel zullen vergeten.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan