Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 29% korting
,

Medicatie in de praktijk

voor verpleegkundigen

Paperback Nederlands 2016 9789036815215
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
38,95
27,95
VOORDEEL - 29% korting

Samenvatting

Van mbo-verpleegkundigen wordt behoorlijk wat kennis over medicatie verwacht. Een boek op maat voor deze verpleegkundigen in opleiding ontbrak tot nu toe. Dat boek is er nu.
Medicatie in de praktijk biedt informatie over geneesmiddelen en de werkingsprincipes, verpleegkundige taken rondom medicatietoediening en de rol van de verpleegkundige in de medicatieketen. Daarnaast bevat dit studieboek een aantal hoofdstukken over geneesmiddelen. Elk hoofdstuk biedt een overzicht van de meest gebruikte groepen geneesmiddelen, uitleg over de werking en andere praktisch bruikbare informatie. Het boek is verrijkt met veel infographics, praktijkvoorbeelden en praktijkgerichte opdrachten. Op de website www.studiecloud.nl is een digitale versie van het boek beschikbaar met links naar interessante websites en per hoofdstuk oefenvragen en samenvattingen. Medicatie in de praktijk is bruikbaar op de opleiding, tijdens stages of tijdens de leer-werkopleiding. De kennis uit dit boek maakt de gebruikers wegwijs in het farmacotherapeutisch kompas. Ook hbo-v-studenten kunnen veel plezier hebben van Medicatie in de praktijk.
Marieke van der Burgt is arts en voorlichtingsdeskundige. Zij is als docent medische vakken verbonden aan de opleiding verpleegkunde van het Rijn IJssel. Els van Mechelen-Gevers is diëtist en freelance publicist.

Specificaties

ISBN13:9789036815215
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:190
Druk:2
Verschijningsdatum:28-7-2016
Hoofdrubriek:Geneeskunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marieke van der Burgt

Marieke van der Burgt werkte jarenlang als docent op hbo- en mbo-zorgopleidingen.

Andere boeken door Marieke van der Burgt

Over Els van Mechelen-Gevers

Els van Mechelen-Gevers heeft een jarenlange ervaring als docent aan de opleiding verpleegkunde en is momenteel werkzaam als publicist op het gebied van gezondheidskunde en patiëntenvoorlichting.

Andere boeken door Els van Mechelen-Gevers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Medicatie in de praktijk