Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leerboek ambulancezorg

Paperback Nederlands 2023 9789036827881
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek helpt zorgprofessionals om elke acute zorgvraag van een antwoord te voorzien. Het beschrijft de totale ambulancezorg, vanaf de melding tot aan de overdracht, en is geschikt voor scholing en bijscholing van alle zorgverleners binnen de acute zorg. Het richt zich specifiek op iedereen die MKA-centralist, ambulancechauffeur, -verpleegkundige, of -zorgbegeleider is of wil worden.
Het Leerboek ambulancezorg is gebaseerd op actuele inzichten en methodieken, en gaat uit van recente nationale en internationale richtlijnen. Vrijwel alle onderwerpen waarmee een ambulancezorgprofessional geconfronteerd kan worden, komen aan de orde. De nadruk ligt op het herkennen, beoordelen en handelen vanuit toestandsbeelden, binnen de context van een hulpverlening uit sociaal, maatschappelijk en verpleegkundig perspectief. Het boek is ook online toegankelijk. De digitale editie van het boek bevat links naar video's en achtergrondinformatie. Studenten en docenten kunnen er zelf online aantekeningen maken.
De redactie bestaat uit Rob Lichtveld, Arjan Bruintjes, Albert van Eldik, Yvonne te Braake, en Mengalvio Sleeswijk. Zij zijn allemaal betrokken bij het onderwijs van ambulance-medewerkers. Ook leverden veel professionals uit de sector en gerelateerde specialismen een bijdrage aan dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789036827881
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:606
Druk:1
Verschijningsdatum:5-5-2023
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leerboek ambulancezorg