500 sausjes, dressings & dips
Gebonden NL 1e druk 9789048322299Samenvatting
Dit boek staat vol met recepten voor heerlijke sausjes,
dressings en dips die elke maaltijd compleet maken.
Het bevat tal van suggesties voor elke gelegenheid.
✦ Inclusief klassieke sauzen zoals bechamelsaus,
hollandaisesaus, tomatenketchup, carbonarasaus,
pittige satésaus en een ouderwetse barbecuesaus.
✦ Ontdek een wereld aan originele dressings voor
uw salades. Ook treft u recepten aan voor echte
klassiekers als vinaigrette en mayonaise om uw
salade mee op smaak te brengen.
✦ Creëer spannende desserts door een eenvoudige
kom roomijs te serveren met een frisse citrussaus,
een warme fudgesaus of een purechocoladesaus.
✦ Serveer een heerlijke dip als eenvoudig voorgerecht,
zoals de weelderige artisjokkendip, de dip met
buffalo-kip, de klassieke hummus of de pesto van
zongedroogde tomaat.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan