Inmaak- en fermenteerbijbel

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789048866496
Direct te downloaden

Samenvatting

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Specificaties

ISBN13:9789048866496
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:3-10-2023
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Inmaak- en fermenteerbijbel