Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 72% korting

Persoonlijke effectiviteit in projecten

Dagelijkse aandacht voor persoonlijke effectiviteit en resultaat in een project

Gebonden Nederlands 2009 9789052617091
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
34,50
9,95
VOORDEEL - 72% korting

Samenvatting

Werken in projecten is geweldig; tijd en geld lijken vaak onuitputtelijk en u hebt geen operationele verantwoordelijkheid. Maar projectmatig werken betekent wel een constante focus op resultaat voor het project en de opdrachtgever.

Veel projectmanagementmethodes hebben vaak alleen aandacht voor de inhoudelijke aspecten van het project en geen of te weinig aandacht voor de wijze waarop u een project succesvol en effectief aanpakt als projectteam en als individu.

'Persoonlijke Effectiviteit in projecten' richt zich juist wel op die effectiviteit. Het boek slaat een brug tussen de theorie van projectmanagement en de dagelijkse praktijk van werken in een project. Het biedt onder andere een handleiding voor het beheren van effectieve projectdagen en diverse hulpmiddelen waarmee u uw eigen productiviteit en dat van het project vergroot.

Een aanwinst voor iedereen die projectmatig en effectief wil werken.

Specificaties

ISBN13:9789052617091
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:132
Uitgever:BIM Media BV
Druk:1
Verschijningsdatum:14-4-2009
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Expertrecensies (2)

Persoonlijke effectiviteit in projecten
Bianca Buts | 12 april 2011
Gegrepen door de ondertitel titel die mij 'Dagelijkse aandacht voor persoonlijke effectiviteit en resultaat in project' belooft, ben ik erg nieuwsgierig naar de inhoud van 'Persoonlijke effectiviteit in projecten'. Als junior adviseur krijg ik training in projectmatig werken en in Prince II. Beiden bieden zeer nuttige handvatten over het inrichten van een project. Stef de Bont belooft mij inzicht in mijn persoonlijk handelen, opdat het project er alleen maar beter van zal worden. Met het lezen van dit boek vang ik twee vliegen in één klap, denk ik zo.
Lees verder
Persoonlijke effectiviteit in projecten
Joost van Driessen | 12 oktober 2010
Veel boeken over projectmatig werken bevatten methoden die moeten leiden tot een effectief project. Stap voor stap wordt het beoogde eindresultaat bereikt. Stef de Bont noemt dit 'projecteffectiviteit'. In zijn boek 'Persoonlijke effectiviteit in projecten' vult hij de bekende methoden aan met diverse hulpmiddelen om projectmedewerkers te ondersteunen. Een project resulteert dan niet alleen in een goed projectresultaat, maar ook in persoonlijke groei van de projectmedewerkers.
Lees verder

Lezersrecensies

3.7 van de 5
9 stemmen
5
1
0
1
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stef de Bont

Stef de Bont (1967) is oprichter en partner van Logistics Result, een bedrijf dat project- en programmamanagement biedt in logistieke omgevingen. In de 14 jaar daarvoor, waarin hij diverse lijnfuncties bekleedde, heeft hij altijd met projecten te maken gehad en is hij in vele projecten, in diverse rollen, betrokken geweest. Hij spreekt regelmatig op congressen en schrijft voor diverse bladen en websites.

Andere boeken door Stef de Bont

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding
Persoonlijke effectiviteit
Hoe dit boek te gebruiken
Een project is nooit zomaar een project
Weten voor wie je het doet
Effectieve projecten
Een aantal zaken vooraf vastleggen
Het dagelijkse logboek
De projectevaluatie
Een aantal zaken achteraf vastleggen
Op weg naar een volgend project

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Persoonlijke effectiviteit in projecten