Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat we niet kunnen weten

Verkenningen langs de randen van onze kennis

Paperback Nederlands 2017 9789057124181
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Kunnen we ooit alles weten? Of zijn er onderzoeksgebieden die zich voor altijd buiten de grenzen van het menselijk verstand blijven bevinden? Hoe gaan we om met het idee dat we mogelijk nooit alles zullen begrijpen?

De ware uitdaging voor een wetenschapper is niet om in een de veilige achtertuin van het bekende te blijven, maar om een ontdekkingsreis te maken in de wildernis van het onbekende. Dat doet Marcus du Sautoy in dit boek.

Er zijn bekende dingen die altijd onbekend zullen blijven. Du Sautoy noemt dit de 'randen' van de wetenschap, de horizon van wat we kunnen zien. Maar voor hij in dit boek die randen bereikt, laat hij het terrein zien dat wetenschappers al wel in kaart hebben gebracht, tot en met de laatste doorbraken.

Specificaties

ISBN13:9789057124181
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Druk:1
Verschijningsdatum:24-5-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marcus Du Sautoy

Marcus du Sautoy is hoogleraar wiskunde en Simonyi Professor for the The Public Understanding of Science aan Oxford University. Hij is bekend als presentator van de BBC-series The Story of Maths en The Code en schrijft regelmatig voor The Guardian, The Times en The Daily Telegraph.

Andere boeken door Marcus Du Sautoy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat we niet kunnen weten