Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Financien, fiscaliteiten en taxaties voor makelaardij

Docentenhandleiding met alle uitwerkingen van het oefenboek

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789076851273
Direct te downloaden

Samenvatting

Uitgave gericht op de module Financiën, fiscaliteiten en taxaties van de opleiding makelaardij (basistheorie taxateur o.z.). De studieboeken Financiën, fiscaliteiten en taxaties van Uitgeverij Educatieve Media zijn gericht op het examen Financiën, fiscaliteiten en taxaties van SVMNIVO (basistheorie taxateur o.z.; voorheen makelaar-taxateur o.z.).

De reeks bestaat uit een basisboek, een oefenboek en een docentenhandleiding. Het basisboek behandelt alle noodzakelijke theorie en beschikt over een handig trefwoordenregister. Het oefenboek bevat meerkeuzevragen en casussen.

Doordat de antwoorden hiervan achterin het boek staan, geeft dit een goede voorbereiding op het examen. Het oefenboek is ook apart te gebruiken van het basisboek.

Specificaties

ISBN13:9789076851273
Trefwoorden:makelaardij
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:40
Druk:3
Verschijningsdatum:1-1-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jan Buist

Jan Buist is afgestudeerd aan het HEAO. Het vak Economie, financiën en schuldhulpverlening hebben zijn interesse. Naast schrijver van lesmateriaal is hij als freelance docent betrokken bij praktijkopleidingen op het gebied van makelaardij (Academie voor Vastgoed en schuldhulpverlening (NCOI). Met zijn Stichting Financieel Sterk is hij werkzaam in de schuldhulpverlening en tegelijk bedenker van preventieve projecten om schulden te voorkomen. Door zijn jarenlange ervaring als financiële hulpverlener wijst hij de weg in valkuilen en geeft tips over het werken in de fascinerende wereld van de schuldhulpverlening.

Andere boeken door Jan Buist

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Financien, fiscaliteiten en taxaties voor makelaardij