Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Is een eigen bedrijf iets voor jou?

Ondernemer | freelancer | zzp'er als carrière perspectief

Paperback NL 2022 9789079826407
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een baan voor het leven bestaat niet. Wel een leven vol banen of een leven vol klussen (voor zelfstandig ondernemers). Naast het beheersen van een vak, is het daarom belangrijk basiskennis te hebben over de verschillende onderdelen van het ondernemerschap.

Wil of ‘moet’ je als zelfstandige aan de slag? Droom je van een eigen zaak met personeel? Heb je een (briljant) idee voor een bedrijf? Dit boek geeft een beeld van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf, inspireert je bij het verder uitwerken van je bedrijfsidee, je marketing en - samen met het bijbehorende werkboek - bij het schrijven van een ondernemingsplan. En het helpt bij het maken van de beste keuzes voor jou!

Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Ze schreef zestien boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Ze is vooral bekend van haar bestsellers over Calimeromarketing, de praktische marketingmethode voor ondernemers.
Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs en initieerde het mbo certificaat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo. De afgelopen jaren adviseerde hij mbo’s en hbo’s bij de inrichting van ondernemerschapsonderwijs.
Dit boek is - samen met het werkboek Is een eigen bedrijf iets voor jou? - verschenen in het kader

Specificaties

ISBN13:9789079826407
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Verschijningsdatum:8-8-2022
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Is een eigen bedrijf iets voor jou?