Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Prikkelstorm

Een boek speciaal voor kinderen. Ga je mee op prikkelavontuur met Luuk, Tom, Liva en Poehoe de uil? Poehoe verklapt zijn geheimen en vertelt je alles over prikkels.

Gebonden NL 2020 9789081900720
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

‘Prikkelstorm’ gaat over het prikkelavontuur van Luuk, een 11-jarige jongen, die niet snapt wat er met hem gebeurt in een wereld vol prikkels. Luuk krijgt regelmatig prikkelstorm door al die prikkels.
Uil Poehoe geeft Luuk uitleg over prikkels, voelsprietjes en overprikkeling. Poehoe geeft hem ook inzichten in wat er met zijn zusje Liva (4 jaar) en zijn vriend Tom (9 jaar) gebeurt. Zij gaan duidelijk anders om met prikkels. Poehoe vertelt Luuk wat er gebeurt bij prikkelstorm en wat hij kan doen als hij prikkelstorm krijgt. Hierdoor leert Luuk zichzelf beter begrijpen. Uil verklapt ook nog een paar geheimen en legt uit hoe het zit met ‘je eigen mandje’. Kortom: een spannend prikkelavontuur voor grote en kleine kinderen.

De schrijfster ontwikkelde tevens het Prikkelstorm® geheugenspel en Prikkelstorm® coachingskaarten. Deze vormen een krachtige aanvulling op dit boek. Meer info over (nog meer) leuke ‘Prikkelstormproducten’ is te vinden op:
www.prikkelstorm.nl

‘Prikkelstorm’ is een informatief (voor)leesboek voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Karin Janssen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht met de wens om gynaecoloog te worden. Haar pad liep anders en ze hing haar witte jas aan de wilgen. Ze verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen en ontwikkelde de Kindigo® therapie om de oorzaak van klachten en problemen aan te pakken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vanuit haar passie voor deze vorm van holistische geneeskunde schreef ze haar eerste boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’ (7de druk). In haar praktijk voor Kindigo® therapie werkt ze ook met volwassenen.

Tegelijk met het verschijnen van ‘Prikkelstorm’, werd nog een boek van haar uitgegeven: ‘Overprikkeling bij kinderen’. Dit boek biedt nieuwe, diepgaande, nog niet eerder beschreven inzichten in kinderen van deze tijd. In ‘Overprikkeling bij kinderen’ worden tevens drie typen hooggevoelige kinderen beschreven, die in ‘Prikkelstorm’ ongemerkt de revue passeren: Luuk als het kind met de sterke wil, Tom als het harmoniekind en Liva als het supergevoelige kind. Ook de ‘mandjes-theorie’ wordt hierin uitgebreid besproken.

Specificaties

ISBN13:9789081900720
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:96
Uitgever:Uitgeverij Het Lichtje
Verschijningsdatum:6-7-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Prikkelstorm