Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De geur van gastvrijheid - 2

Paperback Nederlands 2022 9789083250007
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

…Dat magische gevoel heb ik ook met koffie. De geur van koffie is voor iedereen herkenbaar. Koffie is genieten, samen of alleen. Het breekt ijs en maakt sfeer, en zorgt ook vaak voor een moment van rust of ontspanning. Daarom is koffie voor mij, samen met een puntje versgebakken appeltaart, de geur van gastvrijheid! - (Pascale Vugts)

Deze editie van De geur van gastvrijheid gaat over veerkracht. Veerkracht heeft altijd een positieve lading, net als gastvrijheid. En iedereen die heeft meegewerkt aan dit boek laat in zijn of haar verhaal veerkracht zien. Gegoten in strijdlust, kwetsbaarheid, wilskracht, flexibiliteit of creativiteit.

25 persoonlijke verhalen van Noord-Brabantse ondernemers, opgetekend tussen juli 2021 en mei 2022. Gastvrijheid is de rode draad gebleven, en is misschien nog wel belangrijker geworden dan voor de pandemie. Het lange tijd moeten missen van ‘live’ ontmoetingen met andere heeft onze behoefte aan warme en persoonlijke aandacht alleen maar aangewakkerd. Laten we hopen dat dit zo blijft.

Specificaties

ISBN13:9789083250007
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:158
Uitgever:Betiquette
Druk:1
Verschijningsdatum:7-7-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pascale Vugts

Pascale Vugts heeft meer dan 25 jaar in de internationale hotellerie gewerkt. Sinds 2010 is ze eigenaar van Betiquette en dompelt ze zich onder in de gastvrijheid van organisaties. Met haar positieve houding kijkt ze graag mee door de ogen van medewerkers, gasten en relaties. Deze ervaringen zet ze in om organisaties een gastvrij gezicht te geven. Maatwerk is haar kracht.

Andere boeken door Pascale Vugts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De geur van gastvrijheid - 2