Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Jouw probleemloze carrière

Zelfhulpboek voor professionals, carrièretijgers en andere kantoortuinbewoners

Paperback Nederlands 2023 9789401490306
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑04‑2023
34,99

Samenvatting

Problemen. Ons professionele leven lijkt ermee doorspekt, maar is het allemaal wel zo erg?

Dit boek helpt om op een andere manier naar problemen te kijken, waardoor je er enerzijds heel wat van tafel kan vegen en anderzijds een nieuwe manier van aanpakken leert.

Het bewust omgaan met problemen, ze oplossen en voorkomen, brengt je immers méér dan alleen probleemvrij door het leven te gaan. Je zult nieuwe kansen creëren en benutten en zo effectiever, efficiënter en gelukkiger zijn.

Specificaties

ISBN13:9789401490306
Trefwoorden:carrière, loopbaan, kansen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:26-4-2023
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Over Ernst van Dam

“Zorg voor een positieve verandering…” is het persoonlijke motto van Ernst van Dam. Ernst is manager met ruim 25 jaar ervaring in de IT Industrie. Momenteel is hij als directeur verantwoordelijk voor Capgemini Academy. Naast zijn activiteiten als business unit-, project-, en programma-manager is hij ook werkzaam als trainer, facilitator en coach. Hij houdt ervan met mensen te werken en krijgt er energie van om anderen de comfort zone te laten vergroten door ze uit te dagen hieruit te stappen.

Andere boeken door Ernst van Dam

Over Bart Groenewoud

Bart Groenewoud houdt van samenwerken. Hij startte zijn loopbaan in de IT, maar ging al snel ook als trainer aan de slag. Dat patroon heeft zich heel zijn carrière doorgezet waardoor hij afwisselend in consulting projecten en trainingstrajecten heeft gewerkt. De laatste 15 jaar houdt hij zich bezig met Learning & Development bij technologiebedrijven. Vergaderen ziet hij als een onontgonnen gebied voor werkgeluk. Een bezigheid waar met een beetje aandacht een boel winst valt te behalen voor mensen die het fijn vinden om met andere mensen te werken.

Andere boeken door Bart Groenewoud

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jouw probleemloze carrière