Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 53% korting

De hooggevoelige ondernemer

Alle vragen die je kunt bedenken over hooggevoeligheid en ondernemen beantwoord

Paperback Nederlands 2019 9789492723581
Verkooppositie 5432Hoogste positie: 5432
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
24,95
11,95
VOORDEEL - 53% korting

Samenvatting

Bas van Vugt heeft van jongs af aan gestreden met zijn hooggevoeligheid. Ondanks zijn vele uitdagingen wist hij dankzij wilskracht, doorzettingsvermogen en motivatie zijn studie met goede punten af te sluiten. Zijn grootste uitdaging was de prijs die hij moest betalen voor zijn inspanningen: chronische vermoeidheid en vaak balancerend op het randje van een burn-out. Bas besloot op zoektocht te gaan om uit te vinden waarom hij zo moest strijden om zijn doelen te halen.

Hoe meer hij in balans raakte, hoe meer iets anders in hem ging knagen, tot hij besloot het roer om te gooien. Hij besloot om mensen die dezelfde problemen ervaren te ondersteunen met zijn kennis en kunde. Bas koos voor een leven waarin hij zijn talenten volledig kan ontplooien en kan inzetten om jou, de hooggevoelige ondernemer, te ondersteunen op weg naar je bestemming.

'Bas slaat de spijker op zijn kop. In mijn praktijk heb ik vele hooggevoeligen bijgestaan. De meesten ervaren het als een vloek, maar met deskundige hulp en de inzichten van dit boek kan hooggevoeligheid getransformeerd worden tot een zegen voor de betrokkenen en de mensheid. Dit boek is een must read, niet alleen voor hooggevoeligen, maar ook voor hun partners, ouders en anderen. Ik beveel het van harte aan!' – Roy Martina, holistisch arts en auteur

Specificaties

ISBN13:9789492723581
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:3
Verschijningsdatum:20-5-2019
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De hooggevoelige ondernemer