Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Boa basis pakket (Rechtskennis en praktijk) incl. smart-e-learning 2023/2024

HTV en BOA Basis

Paperback Nederlands 2023 9789493252684
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het onderdeel Boa basis rechtskennis (theorie) is opgedeeld in twee lesboeken. Lesboek 1 behandelt het werk als opsporingsambtenaar, zijn werkveld en de samenwerking met de politie. Verder wordt hierin aandacht besteed aan wetgeving algemeen en staatsrecht. In lesboek 2 komen formeel en materieel strafrecht en burgerlijk recht aan bod.

In Boa basis praktijk komen de onderwerpen aan de orde van de verschillende praktijkexamens, zoals waarnemen en rapporteren. De hoofdstukken van de lesboeken zijn overzichtelijk ingedeeld in korte alinea’s met tussendoor praktijkvoorbeelden, samenvattingen en handige schema’s. Er wordt na elk hoofdstuk verwezen naar de oefenvragen en opdrachten in Smart-e-learning. Zo kan de lesstof gelijk geoefend worden.

Het Boa basis pakket kan gebruikt worden voor de mbo-opleiding HTV en Boa basis (permanente her- en bijscholing). De lesboeken en digitale leeromgeving Boa basis bereiden voor op de theorie- en praktijkexamenonderdelen van EXtH.

Het pakket Boa basis bevat:
Lesboek Boa basis rechtskennis (deel 1)
Lesboek Boa basis rechtskennis (deel 2)
Lesboek Boa basis praktijk
Een 1-jarige licentie voor Smart-e-learning met gratis app

Specificaties

ISBN13:9789493252684
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:340
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Handhaving

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Aart Sterk

Aart Sterk is auteur en docent binnen de sector veiligheid. Hij is ruim 39 jaar werkzaam geweest bij de politie binnen diverse regionale eenheden. Als inspecteur van politie heeft hij een ruime ervaring opgedaan als Officier van Dienst en Hulpofficier van Justitie. Als auteur schrijft hij de lesmaterialen voor politie , BOA, BOA OV, Handhaver Toezicht en Veiligheid, en Verkeer. Enkele van deze boeken maken deel uit van de Studie-editie Stapel en de Koning. Als docent en eigenaar van Sterk in Opleidingen geeft hij de opleidingen voor BOA, HTV, Beveiliging en Verkeer.

Andere boeken door Aart Sterk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boa basis pakket (Rechtskennis en praktijk) incl. smart-e-learning 2023/2024