Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Online training

Klantgericht verkopen

Eigentijds acquireren en relaties beheren

Online training met Daniëlle de Jonge

Online training met Daniëlle de Jonge

Klantgericht verkopen

Eigentijds acquireren en relaties beheren

Uw docent

Daniëlle de Jonge Daniëlle de Jonge

Over deze online training

In deze online training laat Daniëlle de Jonge zien hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert, zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan. Je leert technieken die zowel impact hebben op de verwachtingen van klanten als op je eigen commerciële doelen.

De training zit vol met praktische tips en aansprekende voorbeelden. Door de opdrachten en oefeningen ga je klantgerichter zakendoen en geef je commercie op een nieuwe manier vorm. Het resultaat is dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor je klanten.

Studieduur: 4-6 uur

Boekenpakket bij deze online training

Human2Human: de nieuwe klantrelatie, geactualiseerde editie
Daniëlle de Jonge
Human2Human: de nieuwe klantrelatie, geactualiseerde editie
24,99

Programma

Programma In de training ga je aan de slag met 9 modules die je helpen om acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid eigentijds in te steken. Doorloop ze stuk voor stuk, kies wat voor jou op het moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk. De modules: Onderscheidende klantrelaties Jouw onweerstaanbare verhaal Opvallend zichtbaar zijn Doeltreffend netwerken Ambassadeurs om te koesteren Actief netvliesmanagement Jouw communicatiekracht Échte aandacht als levensstijl Een concreet actieplan Deze online training is in feite een e-doing: je leert over de mogelijkheden, oefent online en gaat met diverse opdrachten ook daadwerkelijk aan de slag in de praktijk. Dat vinden we belangrijk. Want juist door écht te doen ga je snel resultaten zien. Dat is fijn voor jou én voor jouw klanten!

Docenten

Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge – spreker, trainer en bestsellerauteur. Helpt bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

Praktische informatie

Programma

In de training ga je aan de slag met 9 modules die je helpen om acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid eigentijds in te steken. Doorloop ze stuk voor stuk, kies wat voor jou op het moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk.

De modules:

 1. Onderscheidende klantrelaties
 2. Jouw onweerstaanbare verhaal
 3. Opvallend zichtbaar zijn
 4. Doeltreffend netwerken
 5. Ambassadeurs om te koesteren
 6. Actief netvliesmanagement
 7. Jouw communicatiekracht
 8. Échte aandacht als levensstijl
 9. Een concreet actieplan

Deze online training is in feite een e-doing: je leert over de mogelijkheden, oefent online en gaat met diverse opdrachten ook daadwerkelijk aan de slag in de praktijk. Dat vinden we belangrijk. Want juist door écht te doen ga je snel resultaten zien. Dat is fijn voor jou én voor jouw klanten!

Voorwaarden

Inschrijven en direct starten
De kosten voor de online training ‘Klantgericht verkopen’ bedragen 149,50 (excl. 21% btw). Na aanmelding kunt u direct starten. U heeft 1 jaar toegang tot de online training. Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek 'Human2Human' (t.w.v. €19,95).

U kunt de training volgen op uw smartphone, tablet of PC/laptop.

Meer deelnemers per organisatie?
'Klantgericht verkopen' wordt door organisaties vaak ingezet om op een voordelige én efficiëntere manier grotere groepen werknemers te trainen. Uiteraard gelden interessante kortingen bij afname van meerdere licenties.

Daniëlle de Jonge kan op verzoek een inleidende workshop verzorgen. Deelnemers kunnen de online training dan nog gemotiveerder starten met een beter resultaat tot gevolg.

Voor vragen hierover kunt contact met ons opnemen: Managementboek Academy. Tel 010-4731397.

Ook interessant voor u"

18 APR
Masterclass
Luisteren is een niet te onderschatte leiderschapsvaardigheid. Een leider die goed kan luisteren, creëert een klimaat waarin mensen zich uitspreken en elkaar beter begrijpen. Dat leert u in deze luistermasterclass. Meer
699,-
23 APR
Seminar
Laat je inspireren, verrassen en uitdagen. Ontmoet collega’s en ga naar huis met een schat aan ervaringen die niet alleen je coachgesprekken rijker maken, maar die je ook anders naar jezelf laten kijken. Het Grote Coachevent 2024 is een bruisende dag die draait om leren, groeien en coachen, maar ook om plezier in je vak, nieuwe contacten en verhelderende inzichten. Meer
350,-
14 MEI
Collegereeks
Als leidinggevende ben je niet alleen verantwoordelijk voor de resultaten van je team, maar ook voor de ontwikkeling van je teamleden. In zes colleges verken je de belangrijkste aspecten van coachend leiderschap. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden