Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

De kunst van high end ondernemen

In één jaar tijd heb ik mijn eigen bedrijf omgebouwd naar een high end onderneming. Dat heeft mijn leven compleet en voor altijd veranderd. Dit is ook voor jou weggelegd, want high end ondernemen kun je leren!

Meriam Slijkerman | 2 november 2020 | 3-4 minuten leestijd

High end ondernemen = werken met de beste klanten tegen de beste prijzen onder je eigen voorwaarden. Goed verdienen in minimale tijd.

Veel ondernemers (kennisexperts zoals trainers, coaches, consultants en creatieve ondernemers) hebben een grootse missie: zij willen maximale waarde en impact hebben voor hun klanten, hun volle potentieel benutten en tevens zelf het leven leiden dat echt bij hen past. Werken onder hun eigen voorwaarden met klanten op een passend ambitieniveau. Goed verdienen in minimale tijd zodat zij de keuzes kunnen maken die zij willen maken voor henzelf en hun dierbaren.

Toch bereiken maar weinig ondernemers dit. Zij hebben een flitsende start gemaakt met hun bedrijf, verdienen goed en werken heel hard. Na een paar jaar stagneert de groei van hun bedrijf en nog wat later bereiken ze hun plafond: ze kunnen met het uurtje-factuurtje-verdienmodel niet blijven groeien: het aantal uren in een week is simpelweg niet eindeloos uit te breiden. Net als ik vijf jaar geleden zijn zij op zoek naar een doorbraak om wel door te kunnen groeien met hun bedrijf.

Waar ontbreekt het deze ondernemers aan?
Deze ondernemers missen de kennis en de handvatten om zo'n doorbraak te realiseren. Een route die hen de weg wijst om stap voor stap hun eigen groeistrategie te bouwen. Zij hebben dit, net als ik indertijd, nooit geleerd.

Maar dat hoeft geen probleem te zijn: high end ondernemen is te leren. In één jaar tijd heb ik mijn eigen bedrijf omgebouwd naar een high end onderneming. Dit heeft mijn leven compleet en voor altijd veranderd: mijn inkomen is verveelvoudigd, mijn werkuren zijn gehalveerd. Ik werk vanuit mijn eigen visie onder mijn eigen voorwaarden met de leukste en beste klanten met een vergelijkbare drive als ik. Vanuit een simpel en overzichtelijk bedrijf kan ik veel impact hebben en van grote betekenis zijn voor anderen. Voor mij komt in high end ondernemen alles samen. Ik kan nu echt het verschil maken voor klanten en het leven leiden dat ik wil.

Sindsdien help ik vanuit mijn eigen bedrijf andere ambitieuze ondernemers om deze doorbraak ook te realiseren. Zij ontvangen niet alleen belangrijke en vernieuwende high end kennis, maar ik help hen vooral deze kennis te vertalen naar de praktijk, zodat zij die verandering ook echt gaan realiseren. De waarde zit hem in het DOEN!

Met dit boek kun jij dat ook. Je bouwt als ondernemer stap voor stap je eigen high end groeistrategie. Ik deel alle relevante high end kennis en tools met je, maar ook deel ik mijn ervaringen in het overwinnen van de drempels die ik heb moeten nemen om te komen waar ik nu ben. De extra bonusoefeningen helpen je om nog meer resultaat te halen.

Nogmaals: high end ondernemen kun je leren. Veel kennisexperts missen de strategische vaardigheden om hun bedrijf succesvol in de markt te zetten. Hiermee bereiken zij nooit de impact die zij willen bereiken en leven zij niet het leven dat zij willen leven. Het kan anders, het kan slimmer. Je kunt het leren!

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach en ervaringsdeskundige. Vijf jaar geleden heeft zij zelf in één jaar tijd haar bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen. Ze is de auteur van De kunst van high end ondernemen.

Over Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach en ervaringsdeskundige. Vijf jaar geleden heeft zij zelf in één jaar tijd haar bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden