Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Achtergrond

MEER Moois - De keuze van Fred, Karin en Marjan

Oude boeken, nieuwe boeken... er is zo veel moois om te lezen. Elke week vertellen Managementboekcollega's Fred, Karin en Marjan welk boek hen pakte.

Marjan Maandag | 16 april 2020 | 1-2 minuten leestijd

Freds keuze:
De Scharrelaar is een vogeltijdschrift voor lezers. De nieuwe editie, nummer 2020/1, is verschenen. Lees over de meeuwen H.ANH en K.WAK, M.AAN en K.AAS of over S.UUS en hoe zij haar ontrouwe echtgenoot blijft volgen, maar ook waarom wetenschappers warme gevoelens koesteren voor hun onderzoeksprojecten. En natuurlijk nog veel meer mooie verhalen en waarnemingen. Ook voor niet-vogelaars.

Karins keuze:
Het hebben van een kind is het beste excuus om ook als dertiger weer Paul van Loon te gaan (voor)lezen. Zijn Leeuwenkuil-boeken zijn heerlijk. Kinderen die in de dierentuin wonen, waar hun vader eigenaar van is. Een dierentuin waar altijd wel iets gebeurt, waardoor broer Daniël en zus Suzina weer op onderzoek moeten. En dan hebben ze ook nog een eigen boomhut!

Marjans keuze:
De recente verfilming van Louisa M. Alcotts Onder moeders vleugels, Little Women, vond ik een genoegen. Nu we niet meer naar de bioscoop kunnen, hebben we gelukkig het boek nog. En in alle eerlijkheid, dat is nog mooier. Een meidenboek uit 1868 over de vier dochters March, Meg, Beth, Amy en de onvergetelijke Jo: het is anno 2020 nog steeds een warm bad.

Blijf thuis als dat kan, werk thuis als dat kan. En lees. Want een boek biedt rust, verdieping en kennis. Bij Managementboek, Jongbloed en Comcol vind je naast management-, juridische en computerboeken ook alle overige boeken. Bekijk ons totale aanbod.

Over Marjan Maandag

Marjan Maandag is redacteur bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden