Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Z11 – Een gelukkig en succesvol leven leiden

‘Wat wil jij zelf?’ Als ik dit vraag blijft het meestal stil, terwijl écht weten wat je wilt in je werk en leven noodzakelijk is om bewuster je eigen keuzes te maken, want het is jóúw leven! Alleen jij kunt het antwoord geven, en ik schreef ‘Z11 – Een gelukkig en succesvol leven leiden’ om je daarbij te helpen. Net als een goede vriend is het er voor je als je het kunt gebruiken. 

Nicole Loeffen | 23 februari 2024 | 2-3 minuten leestijd

Z11 – Een gelukkig en succesvol leven leiden is een MeGaZin. Dat is een zelfbedacht woord voor een boek vol korte stukjes die je in willekeurige volgorde en los van elkaar kunt lezen. Bladeren en een paar minuten lezen over een ervaring van mijzelf en de mensen met wie ik werk, een leuk weetje of praktische uitleg (Me) is genoeg om – alleen als je wilt – in beweging te komen en te gaan (Ga) experimenteren met wat jouw leven meer Zin geeft.

voor mezelf en voor jou!

‘Je bent al zo druk, hoezo nu ook nog een boek schrijven?’ was een veelgehoorde reactie uit mijn omgeving. Ja ik ben druk maar wel alleen met wat ík wil, ik leef mijn missie ‘een gids zijn voor mezelf en anderen naar geluk en succes ervaren’ heel bewust. Daardoor maak ik makkelijk keuzes en één daarvan is meer mensen kunnen bereiken met praktisch bewezen wijsheden dan dat ik kan als trainer en coach.

Hoe ik weet dat het ook voor jou belangrijk is?

Omdat er tegenwoordig zoveel kan en moet dat we allemaal – ook ik – onszelf soms wegcijferen. We zijn te druk met het perfecte plaatje van een goede baan, gezin en vrienden. Maar het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten om iets te veranderen waardoor je jezelf blijer, gelukkiger en succesvoller voelt dan nu. Tenminste, als je begrijpt hoe je dat kunt aanpakken. En daar helpt dit MeGaZin je bij.

Echt anders dan alle andere boeken!

Het is wie ik ben en wat ik doe. Al mijn levenswijsheid, kennis uit boeken, training en bijzondere ontmoetingen gebundeld op een manier die volgens anderen inspirerend, praktisch, to the point en op eigen-wijze geschreven en vormgegeven is. Blader en je vindt steeds weer iets dat je raakt en verder helpt.

Van een heldere levensvisie vinden tot nee kunnen zeggen, zelfs tegen je manager of je schoonmoeder.

11 ingrediënten in een lemniscaat

Er zijn al genoeg boeken met vaste stappen die je van alles beloven, daar geloof ik niet in want zo zit het leven niet in elkaar. Alles op zijn tijd! Daarom volg ik de oneindige beweging van de lemniscaat, waarin stilstaan of voorbijgaan aan ingrediënten altijd kan. De finish van de marathon haal je niet als je stappen overslaat, maar een gerecht kan zalig smaken ook als je niet alle ingrediënten uit het recept gebruikt.

Voor wie schreef ik het?

Voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen valt dan nu. Mijn klantenkring, maar ook de mensen die niet vanzelfsprekend toegang hebben tot een coach of een (persoonlijk) leiderschapstraject. Zoals bijvoorbeeld jongeren, studenten, hardwerkende professionals in zorg, onderwijs, horeca en detailhandel en migranten die hier een nieuw leven opbouwen. Daarom kost het ‘maar’ 22 euro.

Tip: ik werk veel met mannen en vanuit die ervaring schreef ik het bewust juist óók voor mannen.

Over Nicole Loeffen

Na een carrière als manager en leiderschapsadviseur in het bedrijfsleven, begon Nicole Loeffen vijftien jaar geleden voor zichzelf als trainer, coach en spreker. Op haar praktische eigenwijze manier helpt ze teams, leidinggevenden en andere professionals om een blijvende verandering te realiseren.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden