Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Pitch!

Wanneer je regelmatig presentaties geeft of gaat geven en je jouw ‘pitch-skills’ wilt verbeteren, dan is ‘Pitch’ echt iets voor jou. Met een uitgebalanceerde en aansprekende pitch haal je namelijk opdrachten binnen! Je zet je zelf (of jouw organisatie) in de schijnwerpers en maakt een onuitwisbare indruk op (aspirant)opdrachtgevers. Ook wanneer je weinig tijd of ruimte krijgt om je verhaal te vertellen, kun je glansrijk pitchen.

Hanneke Tinor-Centi | 27 november 2015

In ‘Pitch’ geven experts Alette den Exter en Rick Willemsen je tal van tips over hoe je jezelf slim 'verkoopt'. Een korte of lange presentatie, mondeling of op papier, het komt allemaal aan de orde. In vijf stappen leiden de auteurs de lezer naar een presentatie die op alle fronten aan de ideale pitchformule voldoet. Hoe je de aandacht van je publiek krijgt en vasthoudt, met welke termen je werkelijke impact creëert en meer. 'Pitch!' is een boek vol gouden tips over wat wel en wat juist niet te doen tijdens een pitch. Een boek dat helpt om je te onderscheiden en zo jouw (toekomstige)opdrachtgevers te overtuigen van het feit dat ze voor jou moeten kiezen! ‘Pitch!’ is een praktische en motiverende leidraad. De schrijfstijl is helder en zeker niet nodeloos ingewikkeld. Veel tips en adviezen om jezelf, jouw organisatie of jouw visie aan de man te brengen, passeren de revue. Den Exter en Willemsen hanteren een toegankelijk stappenplan en plezierige manier van schrijven. De vele praktijkvoorbeelden zijn zeer herkenbaar en de pitch-technieken zijn concreet doch niet té compact beschreven. Het boek prikkelt om te gaan pitchen!

Over Hanneke Tinor-Centi
Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, tekstschrijver, boekrecensent en boekmarketeer.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden