Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Jobmarketing 3.0

Jouw arbeidsmarkt: nu zichtbaar, straks nieuw werk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789000358922
10
Voormalig top 10Totaal 65 dagen
EvergreenTotaal 1358 dagen
Verkooppositie 3974Hoogste positie: 4
Direct te downloaden

Samenvatting

Nu zichtbaar, straks nieuw werk!

De manier waarop je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek verandert waar we bij staan.

Hoe vind je tegenwoordig nieuw werk?
Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige werkgever niet om jou heen kan?
Hoe compleet en krachtig is jouw cv?
Hoe gebruik je video optimaal?
Hoe bouw je een netwerk op dat voor je werkt?
Hoe zorg je ervoor dat je eigen online zichtbaarheid altijd aantrekkelijk en uitnodigend is?

Simpel! Je wendt je tot Nederlands grootste autoriteit op het gebied van solliciteren: Aaltje Vincent. Met haar Jobmarketing 3.0 op zak kun je zelfstandig vorm geven aan je eigen loopbaan en de volgende stap zetten. Of je nu direct of later je ideale baan voorbij ziet komen, jij bent op elk moment voorbereid.

Klaar voor de start? Aan de slag!

Specificaties

ISBN13:9789000358922
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:28
Verschijningsdatum:3-11-2017
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Jobmarketing 2.0
Aad van Endhoven | 8 februari 2013
In mijn dagelijkse praktijk als consultant W&S voer ik zeer veel gesprekken met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe functie. In toenemende mate zijn dit ook kandidaten, die nog nooit of heel lang geleden een sollicitatiegesprek hebben gevoerd. Ik ben er van overtuigd dat ik veel geschikte kandidaten helemaal niet tegenkom. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat zij de juiste weg niet weten te vinden en zich niet optimaal 'vermarkten'.
Lees verder
recensie
Jobmarketing
Peter Bosma | 23 juni 2010
Soms spreekt een titel van een boek mij aan, in dit geval die van 'Jobmarketing'. Nieuwsgierig geworden naar de inhoud en de beloofde aanpak ben ik gaan lezen. Ik ben begonnen met in mijn achterhoofd vragen als: Hoe kun je jezelf 'vermarkten' en welke slimme hulpmiddelen zijn er?
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
36 stemmen
22
6
4
2
2

Interviews en artikelen (3)

interview
Aaltje Vincent: ‘Wil je bij ons komen werken? App maar een videootje dan’
Pierre Spaninks 2 januari 2018 Wie na jaren weer op zoek gaat naar nieuw werk, merkt dat de wereld van werving en selectie radicaal is veranderd. De eerste kennismaking vindt steeds vaker online plaats, met geautomatiseerde tools voor preselectie. ‘Wen er maar aan’, zegt loopbaanprofessional Aaltje Vincent, ‘en zorg dat je voor elke stap optimaal bent voorbereid.’
preview
Jobmarketing 3.0 - Jouw arbeidsmarkt: nu zichtbaar, straks nieuw werk
Aaltje Vincent 13 november 2017 De manier waarop je aan de sollicitatietafel komt verandert waar we bij staan. Omdat voor de miljoenen vacatures die jaarlijks worden ingevuld de werving van goede kandidaten en de preselectie aan ingrijpende veranderingen onderhevig is.
preview
Jobmarketing 2.0
11 maart 2013 De wereld van ‘nieuw werk veroveren’ is fundamenteel veranderd de afgelopen jaren. Social media zijn nu broodnodig voor het veroveren van nieuw werk en door de crisis gaan oude richtlijnen niet altijd op. Aaltje Vincent heeft daarom haar boek Jobmarketing uit 2007 herschreven naar Jobmarketing 2.0, de anno 2013 versie. Hoe vind je nieuw werk en hoe zet je de social media, zoals LinkedIn en Twitter, daarbij in? Vincent zet de praktische tips op een rij.

Over Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in jobmarketing, slim en succesvol solliciteren. Met ruim dertig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze heeft al meer dan 100.000 boeken verkocht en is auteur van de bestsellers Jobmarketing, Jobmarketing 2.0, Jobmarketing 3.0, Solliciteren via LinkedIn, Werk vind je met social media, Het grote sollicitatiewerkboek en Sollicitatiegesprekken doe je zo. In 2022 verscheen haar nieuwste boek, Solliciteren naar werkgeluk, waarmee ze werkzoekenden én werknemers helpt slim en succesvol te solliciteren naar een baan waar ze écht gelukkig van worden. Vanuit deze expertise adviseert zij tevens werkgevers in het écht sollicitantgericht werven.

Andere boeken door Aaltje Vincent

Inhoudsopgave

1 Jobmarketing
2 Aan het werk!
3 Invulling van vacatures
4 Het curriculum vitae
5 De arbeidsmarkt
6 Netwerken voor werk
7 Solliciteren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jobmarketing 3.0