Anoniem aan tafel
Paperback NL 1e druk 9789022342053Samenvatting
Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.
Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.
Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan