Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Single session therapy

Help je cliënt kort en krachtig vooruit

Paperback Nederlands 2023 9789024448043
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑10‑2024
23,50

Samenvatting

Wat als je maar één kans hebt? Eén gesprek om iemand vooruit te helpen op dat ene, cruciale moment? Maak kennis met ‘Single Session Therapy’ (SST); een bewezen, effectieve methode waarbij elke sessie op zichzelf staat en gericht is op de situatie van dat moment en waarna iemand zelfstandig weer verder kan.

SST is ontstaan vanuit de constatering dat mensen na één sessie al zelf verder kunnen, ongeacht de ernst, duur en complexiteit van hun problemen. SST is een open, gelijkwaardige, directe benadering waarbij de cliënt de regie houdt over de focus van de sessie en het inzetten van de begeleiding.

SST is geen protocol, maar een mentaliteit, een manier van aanbieden en dat zie je ook terug in de opzet van dit boek. Het schrijft je niet voor wat je moet doen, maar helpt je jouw unieke SST te ontwikkelen. Het biedt een schat aan kennis voor ervaren coaches en therapeuten die hun kennis en ervaring willen inzetten om hun cliënten op het juiste moment, binnen één enkele sessie, vooruit te helpen.

Specificaties

ISBN13:9789024448043
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:172
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:1-10-2024
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Helen van Empel

Helen van Empel is psycholoog en oprichter van One Session. Ook is ze medeoprichter van Kick your Habits, een ggz-instelling voor toegankelijke verslavingszorg. Met One Session introduceerde ze Single Session Therapy (SST) in Nederland.

Andere boeken door Helen van Empel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Single session therapy