Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Voorzitter!

De kunst van voorzitten zonder hamer

Paperback Nederlands 2022 9789038811536
Voormalig top 100Totaal 20 dagen
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Er is bijna geen land ter wereld waarin de bewoners zo veel vergaderen als in Nederland. Op het werk, in de sportclub, op school en in de politiek: elke volwassen Nederlander vergadert toch minstens eens per jaar. In 2014 schreven Alexander Rinnooy Kan en Gerdi Verbeet – ieder met decennia ervaring als voorzitter – een handige gids over hoe je zo’n vergadering in goede banen leidt: Voorzitter! De kunst van het voorzitten zonder hamer.

Nu digitaal (en hybride) vergaderen steeds gangbaarder is geworden is het de hoogste tijd voor een update. Want hoe bereid je een online vergadering het beste voor? Kun je als deelnemer met goed fatsoen andere dingen doen (mailen, chatten, appen) tijdens de vergadering, en wat betekent dat voor de voorzitter? Hoe zorg je er als voorzitter voor dat de deelnemers de techniek onder de knie hebben? En welke vergaderingen kun je beter niet digitaal doen? In dit boek vertellen Gerdi en Alexander hoe je een vergadering zó effectief en efficiënt leidt dat de deelnemers blij en tevreden naar huis gaan. Of hun laptop dichtslaan.

Specificaties

ISBN13:9789038811536
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:10
Verschijningsdatum:22-3-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet (1951) was van 2001 tot 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van de PvdA en werd in 2006 gekozen als voorzitter van de Tweede Kamer. Daarvoor was zij onder andere werkzaam in het onderwijs, fungeerde zij als politiek adviseur en organiseerde voorlichtingscampagnes voor de overheid.

Andere boeken door Gerdi Verbeet

Over Alexander Rinnooy Kan

Alexander Rinnooy Kan (1949) is wiskundige. Hij is actief in tal van maatschappelijke, bestuurlijke en politieke functies.

Andere boeken door Alexander Rinnooy Kan

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voorzitter!