Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het sneeuwbaleffect

Vermenigvuldig je succes met elke stap die je zet

Paperback Nederlands 2023 9789047017158
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑04‑2023
24,99

Samenvatting

Elke beslissing die je neemt, elke stap die je zet, brengt je uiteindelijk naar het leven dat je leidt – of het nou erbarmelijk is of juist uitermate succesvol.

'In Het sneeuwbaleffect' deelt Darren Hardy zijn kennis over hoe je het pad kiest naar succes. Uit 25 jaar aan gesprekken met leiders en ondernemers en zijn eigen ervaringen als entrepreneur distilleerde hij de kernprincipes die succes bepalen.

In 'Het sneeuwbaleffect' onthult hij de strategieën waarmee je wint, ook als de ander slimmer of sterker is; waarmee je je slechte gewoontes uitroeit en nieuwe disciplines aanleert; waarmee je jezelf motiveert – ook voor dingen waar je geen zin in hebt; en waarmee je momentum grijpt en de versnelling inzet. Dit boek zit boordevol heldere inzichten en strategieën die je makkelijk en direct kunt toepassen, maar die wél doorzettingsvermogen vragen. Wie zich er dagelijks voor inzet, oogst op de lange termijn succes!

Specificaties

ISBN13:9789047017158
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:19-4-2023
ISSN:

Over Darren Hardy

Darren Hardy is voormalig uitgever van success magazine, interviewde jarenlang voor verschillende televisieprogramma’s succesvolle ondernemers en leiders, onder wie Richard Branson, Steve Jobs, Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Howard Schultz en Jack Welch. Hij is keynote speaker, adviseur en New York Times-bestsellerauteur van The Entrepreneur Roller Coaster, Living Your Best Year Ever en Het sneeuwbaleffect.

Andere boeken door Darren Hardy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het sneeuwbaleffect