Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Blik op transitie

Losbladig Nederlands 2023 9789077179581
Verkooppositie 3187Hoogste positie: 148
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Transitie is wat er in en tussen mensen gebeurt als gevolg van een verandering. Transitie is overal; in ons persoonlijke en professionele leven, in gezinnen, teams, organisaties en gemeenschappen.

Met dit Blik op Transitie geef je als professioneel begeleider meer diepgang aan sessies en boekt je cliënt of je team meer resultaat. Als leidinggevende of HR professional gebruik je het om het gesprek rondom professionele of teamontwikkeling te stimuleren.

De 52 helder vormgegeven kaarten helpen je cliënt, medewerker of team inzicht in persoonlijke of professionele leiderschapsthematiek te verkrijgen. Ze gaan vergezeld van een handzaam boekje met per kaart uitleg en achtergrondinformatie, vragen om in dialoog te komen en verwijzingen naar literatuur, muziek en videofragmenten om nog meer verdieping aan te brengen.

Het Blik op Transitie is een inspirerende verrijking voor je eigen begeleiding en leiderschap skills en van je professionele toolbox.

Specificaties

ISBN13:9789077179581
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:52
Druk:1
Verschijningsdatum:28-9-2023
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Blik op Transitie - ‘Prettige manier om moeilijke issues te bespreken’
Rick Lindeman | 22 november 2023
Ineens lag er een blik op de mat. Ik had niet bedacht dat de kaartenset ‘Blik op Transitie’ in een echt blik zou worden verkocht. Maar de vorm maakte me extra nieuwsgierig naar wat de set me zou bieden.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Michiel Soeters

Michiel Soeters (1965) heeft gedurende 25 jaar in verschillende leidinggevende rollen gewerkt en is geschoold op het gebied van bedrijfskunde en organisatiekunde, leiderschap en gesprekstechnieken. Als coach en trainer combineert Michiel die ervaring met het secure base gedachtengoed. Hij begeleidt individuele leiders en organisaties bij leiderschapsontwikkeling en bij het creëren van psychologische veiligheid. Als het even kan, gaat hij graag het water op met leiders en ondernemers om de trossen letterlijk en figuurlijk los te gooien.

Andere boeken door Michiel Soeters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blik op transitie