Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

How to ACT

De ultieme gids voor gevorderden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2024 9789462724204
Direct te downloaden

Samenvatting

In dit boek neemt Gijs Jansen je mee naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In duidelijke taal en met de nodige humor, word je uitgenodigd om dit gedachtegoed tot in je tenen te gaan ervaren. Je zult ontdekken hoe een ACTtherapeut denkt en redeneert, en hoe je deze denkwijze direct kunt omzetten in therapeutische interventies.

How to ACT is bedoeld als een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT. Je leert stap voor stap over Relational Frame Theory (RFT), gedragsanalyse en de verschillende processen binnen deze therapievorm.

Hierna ben je klaar om procesgericht te gaan werken. Dat betekent dat je direct leert in te spelen op de voorzetjes van cliënten. Gesteund door een enorme hoeveelheid online materiaal – audio-opnames, video-demonstraties, afbeeldingen, modellen enhand-outs – krijg je alles in handen om ACT op topniveau te gaan toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789462724204
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:332
Druk:2
Verschijningsdatum:23-5-2024
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

2.0 van de 5
1 stem
0
0
0
1
0

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT). Daarnaast heeft hij in Nederland een vergelijkbaar bedrijf met trainingen en opleidingen (ACT Guide).

Andere boeken door Gijs Jansen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        How to ACT