Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fluitend veranderen

Ontspannen op weg naar persoonlijk succes

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789463270298
Direct te downloaden

Samenvatting

Als alles zou kunnen, wat zou je dan veranderen? Er is iedere dag zo veel te doen dat het een uitdaging is om even stil te staan en na te denken hoe het met je gaat. In dit boek geeft Bart van den Belt je concrete handvatten hoe je bewustwording kunt stimuleren, patronen doorbreekt en eindelijk in actie komt om te bereiken wat je wilt. Bepaal een richting, ga op weg en geniet van de reis.

“Gebaseerd op het echte leven: een opgewekt boek dat je motiveert om de volgende stap in leven of werken te zetten, en ook nog volop verteld hoe! Volledig Bart en dan in een boek.” – Stefco Klaver, ID adviseren – coachen – ontwikkelen

“Geen complexe of zweverige theorieën, maar concrete stappen. Een aanrader als jij meer van je leven, carrière of bedrijf wil maken.” – Edo van Santen, pitcholoog en business coach

Specificaties

ISBN13:9789463270298
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:8-2-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Fluitend veranderen
Sebastiaan van der Valk | 6 maart 2015
Regie (terug) pakken in je eigen leven, daar gaat ‘Fluitend veranderen’ over. Je kunt alles veranderen als je er maar zelf voor gaat staan en keuzes maakt. Niet alles tegelijkertijd aanpakken maar rustig aan, stap voor stap. Want dan worden de veranderingen duurzaam en kun je het volhouden om te veranderen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
15 stemmen
15
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

preview
Fluitend veranderen - Ontspannen op weg naar persoonlijk succes
Bart van den Belt 9 september 2019   Fluitend veranderen is een praktische gids om op een ontspannen manier positieve veranderingen in je leven op gang te brengen. Het is niet mijn bedoeling dat nu ineens je hele leven omgooit maar eerst eens even rustig stilstaat bij waar je nu bent en hoe je daar bent gekomen. Waar draait het leven nu echt om voor jou?
nieuws
Doe het zelf (2)
Pierre Spaninks 11 november 2015 Pierre Spaninks blogt over zijn ervaringen als jurylid van het Managementboek van het Jaar. Zijn collega's kunnen en mogen het allemaal heel anders beleven. Graag zelfs, want het proces is gebaat bij een levendige discussie.
nieuws
Doe het zelf (een managementboek publiceren)
Pierre Spaninks 22 september 2014 Pierre Spaninks blogt over zijn ervaringen als jurylid van het Managementboek van het Jaar. Zijn collega's kunnen en mogen het allemaal heel anders beleven. Graag zelfs, want het proces is gebaat bij een levendige discussie.

Over Bart van den Belt

Bart van den Belt (1984) is auteur van 6 boeken en 10 audioprogramma's en een veelgevraagd spreker en trainer over persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap.  Bart is oprichter van Businesscoach Nederland en ontwikkelaar van het MKB Canvas. 

Andere boeken door Bart van den Belt

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. De veranderdriehoek
1.1 Waar je nu bent is een wonder
1.2 Fluitend veranderen begint hier
2. Bewustwording
2.1 Hoe sta je ervoor?
2.2 Waarom is kiezen belangrijk
2.3 Hoe creëer je een toekomstvisie?
2.4 Hoe stel je haalbare doelen?
3. Actie
3.1 Hoe begin ik?
3.2 Hoe neem ik drempels?
3.3 Hoe herken ik oude patronen?
3.4 Hoe doorbreek ik oude patronen?
4. Reflectie
4.1 Waarom is reflectie belangrijk?
4.2 Hoe bouw je reflectie in?
5 Mijn eigen verhaal
6 Fluitend veranderen in teams

Inspiratie
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fluitend veranderen