Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?

De snelste weg om die dingen te doen die je wilt doen, nu meteen!

Paperback Nederlands 2023 9789463563239
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'Voor iedereen die snel en gemakkelijk specifieke technieken en instellingen in Photoshop wil leren, is 'Hoe doe ik dat in Photoshop?' van Scott Kelby een absolute aanrader.'

Scott Kelby, de bestverkopende auteur van fotografietechniekboeken, presenteert een bijgewerkte editie van "Hoe doe ik dat in Photoshop?". Dit boek is ontworpen om je snel naar de specifieke technieken, instellingen en snelkoppelingen in Photoshop te leiden. Het biedt praktische instructies zonder verwarrende jargon, zodat je nooit vastloopt bij het bewerken van afbeeldingen. Met dit boek binnen handbereik zal je gemakkelijk de gewenste resultaten in Photoshop kunnen bereiken.

Zo werkt het: als je iets specifieks wilt doen open je het desbetreffende hoofdstuk (over lagen, afdrukken, problemen oplossen, speciale effecten enzovoort), je zoekt op wat je wilt doen (dat is eenvoudig; elke pagina behandelt slechts één onderwerp) en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt, alsof hij naast je zit. Op die manier kun je snel weer aan de slag. Dit is dus geen boek vol theorie, verwarrend jargon of complexe stappenlijstjes.

Dit boek laat je zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Dit boek wordt je vaste gids voor wanneer je aan de slag gaat met Photoshop, en het is een verademing om al die hulp onder handbereik te hebben.

- Snel en gemakkelijk leren hoe je specifieke technieken en instellingen in Photoshop kunt gebruiken.
- Praktische instructies zonder verwarrende jargon, zodat je direct aan de slag kunt met het bewerken van je afbeeldingen.
- Een handig naslagwerk dat binnen handbereik ligt en je helpt bij het bereiken van de gewenste resultaten in Photoshop.

Specificaties

ISBN13:9789463563239
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:2
Verschijningsdatum:30-10-2023
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Inhoudsopgave

1 Als een professional je weg vinden
2 De gereedschappen gebruiken
3 Camera Raw meester worden
4 Maskeren met de AI-tools van Camera Raw
5 Uitsnijden, formaat veranderen en dat soort dingen
6 Werken met lagen
7 Foto’s aanpassen
8 Dingen verwijderen en toevoegen
9 Goede afdrukken maken
10 Populaire speciale effecten toepassen
11 Je foto’s verscherpen
12 Andere nuttige dingen om te weten

Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?