Kookboek van Utrecht

Gebonden NL 2020 1e druk 9789492821126
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes.

Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

Specificaties

ISBN13:9789492821126
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:64
Uitgever:Het Zwarte Schaap
Druk:1
Verschijningsdatum:6-4-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Kookboek van Utrecht