Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen de beste start voor je boek

Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789492926647
Direct te downloaden

Samenvatting

Een boek is een ideaal marketingmiddel voor je bedrijf. Met een boek krijg je niet alleen meer naamsbekendheid, maar nog belangrijker, je wint ook het vertrouwen van jouw potentiële klant. En dat kun je goed gebruiken als ondernemer.
Wil jij ook een boek schrijven, maar heb je het al druk genoeg en wil je effectief aan de slag? Heb je behoefte aan een plan om ervoor te zorgen dat je boek er ook echt komt? Lees dan eerst dit boek!
In 10 stappen helpt Daisy je om de beste start voor je boek te maken. Na het uitvoeren van alle stappen heb je niet alleen een ijzersterke blueprint, je hebt ook een lanceerdatum en een schrijfplanning. Daarnaast is de inhoud van je boek afgestemd op je diensten, zodat jouw lezer sneller klant bij je wordt.
Dit boek is niet theoretisch, maar juist heel praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg en enkele praktijkvoorbeelden. Aan het einde van elke stap vind je een opdracht, die je helpt om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor je het weet heb jij straks dat boek geschreven!
OVER DE AUTEUR:
Daisy Goddijn is eigenaar van Expertboek. Ze heeft inmiddels vier boeken geschreven en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. Ook is ze uitgever van deze 10 stappenserie en de Experttips boekenserie. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.
RECENSIE:
'Ik raad iedere expert aan om een boek te schrijven. Dit boek maakt de weg een stuk makkelijker voor je, het is een 'must-read' voor een beginnende auteur! Ik wenste dat ik dit boek 30 jaar geleden had gehad, toen mijn reis als auteur begon.' Roy Martina – bestsellerauteur van 86 boeken

Specificaties

ISBN13:9789492926647
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:26-6-2019
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Daisy Goddijn

Daisy Goddijn is eigenaar van Expertboek. Ze heeft inmiddels vijf boeken geschreven en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. Ook is ze uitgever van de 10 stappenserie, de Experttips boekenserie en unieke boeken. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

Andere boeken door Daisy Goddijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen de beste start voor je boek