Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Melding vanuit e-procurementsysteem

Waarom zie ik een (beveiligings)melding als ik deze site bezoek vanuit mijn e-procurementsysteem of elektronische leeromgeving?

Om de veiligheid van uw gegevens te garanderen biedt deze site onder andere bescherming tegen zogeheten ClickJacking, waarbij kwaadwillenden onze site op de achtergrond laden, en uit uw naam acties uitvoeren bij ons, zoals het plaatsen van bestellingen.

De bescherming tegen dit fenomeen omvat dat we niet meer toestaan dat deze site in een venster op een andere pagina wordt geplaatst (de vakterm is "frame" of "IFrame"). Dit is in overeenstemming met de nu geldende best practices rondom digitale beveiliging. De bijvangst is helaas dat systemen die géén kwaad in de zin hebben, zoals bijvoorbeeld elektronische leeromgevingen, nu ook geblokkeerd worden.

Een koppeling met een e-procurementsysteem via een punch-out is nog steeds mogelijk; neem contact op met onze klantenservice. Voor alle andere doeleinden, open een nieuw browservenster of -tabblad om onze website te gebruiken.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden