Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Thanks for the Feedback

The Science and Art of Receiving Feedback Well

Paperback Engels 2015 9780670922635
Voormalig top 100Totaal 32 dagen
Verkooppositie 2747Hoogste positie: 31
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Eigenlijk is het leven één grote feedback-sessie: elke dag krijgen we (vaak ongevraagd) advies en kritiek van vrienden, familie, collega’s, klanten, bazen, leraren, artsen en huisdieren. We weten dat het goed is om naar feed-back te luisteren en er iets mee te doen, maar we leggen het vaak naast ons neer of herkennen het überhaupt niet.

'Thanks for the Feedback' is het eerste boek dat focust op het ontvangen van feedback. Hoe komt het dat we kritiek kunnen ervaren als een aanval op onze identiteit? Waarom vinden we zo snel dat de ander ‘geen recht van spreken’ heeft? Hoeveel nuttige inzichten laten we liggen omdat ‘het nu niet het juiste moment is’?

Good feedback kunnen ontvangen heeft allerlei voordelen: je relaties worden er sterker door, je zelfvertrouwen groeit en mensen vinden het prettiger om met je samen te werken. Op humorvolle wijze en met vele praktijkvoorbeelden laten Douglas Stone en Sheila Heen zien hoe iedereen zich kan trainen in het herkennen en verwerken van feedback. Want of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, binnen een team opereert, een relatie of een gezin hebt: feedback is en blijft een cadeautje.

Specificaties

ISBN13:9780670922635
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:348
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2015
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Douglas Stone

Douglas Stone is bestsellersauteur (Difficult Conversations), Harvard-wetenschapper en tevens ervaringsdeskundige: door het begeleiden van vele bedrijven, overheidsinstanties en salesteams, maar ook bijvoorbeeld families, wetenschappers en chirurgen, heeft Stone alle theorie in de praktijk kunnen brengen en testen. Op heldere wijze, met veel humor en empathie, geeft hij de nieuwste inzichten uit de hersenwetenschap en psychologie, gecombineerd met praktisch, duidelijk advies.

Andere boeken door Douglas Stone

Over Sheila Heen

Sheila Heen is bestsellersauteur (Difficult Conversations), Harvard-wetenschapper en tevens ervaringsdeskundige: door het begeleiden van vele bedrijven, overheidsinstanties en salesteams, maar ook bijvoorbeeld families, wetenschappers en chirurgen, heeft Heen alle theorie in de praktijk kunnen brengen en testen. Op heldere wijze, met veel humor en empathie, geeft zij de nieuwste inzichten uit de hersenwetenschap en psychologie, gecombineerd met praktisch, duidelijk advies.

Andere boeken door Sheila Heen

Inhoudsopgave

Introduction

The feedback challenge
1. Three triggers

Truth triggers
2. Seperate appreciation, coaching, and evaluation
3. First understand
4. See your blind spots

Relationship triggers
5. Don’t switchtrack
6. Identify the relationship system

Identity triggers
7. Learn how wiring and temperament
8. Dismantle distortions
9. Cultivate a growth identity

Feedback in conversation
10. How good do I have to be?
11. Navigate the conversation
12. Get going
13. Pull together

Acknowledgements
Notes ons ome relevant organizations
Notes
Road map

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Thanks for the Feedback