Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

We komen er wel uit

De 6 principes die jouw onderhandeling op het werk en thuis makkelijker maken

Paperback Nederlands 2024 9789000390892
Verkooppositie 2225Hoogste positie: 2225
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑05‑2024
22,99

Samenvatting

Leer effectief onderhandelen van een politieonderhandelaar

Hoe zorgt een politieonderhandelaar tijdens een gijzeling dat de gijzelnemer zelf naar buiten komt, terwijl hij weet dat hij zal worden aangehouden? Waarom lukt het de een wel om nog €1000 van die nieuwe auto af te praten terwijl de ander zelfs de sleutelhanger nog moet afrekenen? Waarom krijgt het ene kind wel voor elkaar dat hij tot twaalf uur op mag blijven en zijn broertje – op dezelfde leeftijd – niet? En hoe zorg je ervoor dat bij het bepalen van de vakantiebestemming iedereen blij is met het eindresultaat?

Natuurlijk kunnen persoonlijkheid, omstandigheden of geluk een factor zijn, maar bepaalde technieken spelen ook een belangrijke rol bij het voeren van een onderhandeling. Aan de hand van 6 principes kun je deze technieken aanleren. Effectief onderhandelen is een vaardigheid die je helpt om een zwaar, belangrijk of juist spannend gesprek ontspannen in te gaan.

De kern van onderhandelen is dat je daadwerkelijk de verbinding aangaat met de ander en op basis daarvan het maximale resultaat behaalt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor degene aan de andere kant van de tafel. Want op het moment dat je inziet dat een onderhandeling nooit een winnaar en verliezer hoeft te hebben, maakt dat alles een stuk eenvoudiger!

Specificaties

ISBN13:9789000390892
Trefwoorden:onderhandelen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Het Spectrum
Druk:1
Verschijningsdatum:16-5-2024
ISSN:

Over Heidi Nieboer

Heidi Nieboer, voormalig politieonderhandelaar, expert in het voeren van het spannende gesprek en auteur van 'We komen er wel uit ' (mei, 2024). Zij was als Expert Onderhandelingsstrategieën bij de Dienst Speciale Interventies van de Landelijke Eenheid gespecialiseerd in het onderhandelen met terroristen.

Andere boeken door Heidi Nieboer

Over Marjolein Smit-Arnold Bik

Marjolein Smit-Arnold Bik is leidinggevende bij de politie. Marjolein heeft veel ervaring opgedaan als leidinggevende van teams en diensten maar ook als algemeen commandant bij evenementen, crises en grote rechercheonderzoeken. Als vrijwilliger is zij mediator en buurtbemiddelaar, rollen waarbij zij moeilijke gesprekken faciliteert.

Andere boeken door Marjolein Smit-Arnold Bik

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        We komen er wel uit