Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Authentiek leiderschap voor vrouwen

Van macht naar kracht in 7 stappen

Paperback Nederlands 2024 9789024458660
Verkooppositie 2721Hoogste positie: 2721
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑01‑2024
26,50

Samenvatting

‘Moet ik dan een man worden?’ verzuchten veel vrouwen die hindernissen ervaren in hun loopbaan. Nee, natuurlijk niet. Borstklopperij, old boys networks en het hoogste woord tijdens vergaderingen zijn niet nodig. Wat wel? Hoe kunnen vrouwen hun ambities waarmaken op een manier die bij hen past?

Dit boek biedt inzichten en concrete handvatten om het strategische spel in organisaties te begrijpen, én om het op een authentieke manier mee te spelen. Het gaat vaak voorkomende misverstanden te lijf, zoals ‘ik moet het allemaal zelf kunnen’ en ’ze zien toch wel hoe goed ik ben’.

Authentiek leiderschap voor vrouwen vertaalt theorie over machtsniveaus naar zeven stappen waarmee ambitieuze vrouwen hun kracht, invloed en effectiviteit vergroten. De ervaringen en voorbeelden uit de coachpraktijk van de auteurs maken van dit boek een actuele en praktische tool.

Specificaties

ISBN13:9789024458660
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:15-1-2024
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda is directeur van de Lof-academy. Ze geeft trainingen en is in binnen- en buitenland een veelgevraagd spreker over authentiek leiderschap en meervoudige ambities. Ze ontving in 2009 de Joke Smit Prijs voor haar inzet op het gebied van emancipatie. Ze schreef het boek "Vanuit je hart naar succes".

Andere boeken door Jolanda Holwerda

Over Liesbeth Tettero

Liesbeth Tettero is trainer en coach in het openbaar bestuur (www.publice.nl) en van ambitieuze vrouwen (www.feminsterie.nl)

Andere boeken door Liesbeth Tettero

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Authentiek leiderschap voor vrouwen