Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Zó werkt de huisartsenzorg

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789082329391
Verkooppositie 4668Hoogste positie: 555
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe werkt de huisartsenzorg? De huisarts speelt een onmisbare rol in het Nederlandse zorgstelsel. Vrijwel iedere Nederlander kent de spreekkamer van zijn huisarts.

Maar hoe is de huisartsenzorg georganiseerd, buiten de spreekkamer? Met wie werkt de huisarts allemaal samen? Hoe zit de opleiding in elkaar? Met welke wetten moet de huisarts rekening houden? En hoe lopen de geldstromen in de huisartsenzorg?

Dit boek laat zien hoe het werk van de ruim elfduizend Nederlandse huisartsen is georganiseerd. In heldere teksten en fraaie visualisaties beschrijft het de complexe omgeving waarin huisartsen en hun patiënten dagelijks hun weg vinden. Voor dokters, voor doktersassistenten, voor artsen in opleiding, voor praktijkondersteuners, voor patiënten en beleidsmakers, kortom voor iedereen die met de huisartsenzorg te maken heeft, geeft dit boek antwoord op alle vragen over de organisatie van de huisartsenzorg.

Specificaties

ISBN13:9789082329391
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:84
Druk:1
Verschijningsdatum:15-5-2017
Hoofdrubriek:Non-profit
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Over Kees Wessels

Kees Wessels is Chef Zorg bij De Argumentenfabriek. Daarvoor was hij journalist. Hij won in 2009 de Tegel ( de 'Oscar voor de journalistiek') in de categorie het beste nieuwsverhaal voor artikelen over de behandeling van borstkanker. Ook schreef hij het boek 'Verkeerd Spoor', over de roerige tijden bij de NS over 'het rondje om de kerk'.

Andere boeken door Kees Wessels

Over Kees Kraaijeveld

Kees Kraaijeveld is medeoprichter en directeur van De Argumentenfabriek. Kees studeerde geneeskunde, filosofie, psychologie en journalistiek. Kees stond aan de wieg van het Platform Zó werkt de zorg en schreef namens het platform diverse boeken over de zorg. Samen met Suzanne Weusten schreef hij het boek ‘Nooit meer de weg kwijt in je brein’.

Andere boeken door Kees Kraaijeveld

Inhoudsopgave

Introductie

1. Wat is de rol van de huisarts in het zorgstelsel?
2. Wie is wie en wie doet wat in de huisartsenzorg?
3. Hoe werken de vier stelselwetten voor de huisartsenzorg?
4. Welke wetten regelen de huisartsenzorg?
5. Hoe lopen de geldstromen in de huisartsenzorg?

Tot besluit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zó werkt de huisartsenzorg