Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bouw een Killer Groeistrategie - Sprout Groeigids voor startups en scaleups

Leer van Belsimpel, Helloprint en Picnic hoe je het gas erop houdt

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551824
10
Voormalig top 10Totaal 32 dagen
Voormalig top 100Totaal 107 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. Deze gids biedt daarvoor praktisch toepasbare inzichten en leert je over de nieuwste tools en methodes. Lees hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf toepast.

Laat je inspireren door de learnings van Belsimpel, Picnic, Helloprint en andere succesvolle scaleups. Sprout laat samen met de groeiexperts van EYnovation, nlgroeit, GoFastForward en Erasmus Centre for Entrepreneurship in Bouw een Killer Groeistrategie zien hoe je het wilde beest temt dat groei heet.

Inclusief voorwoord van Michiel Muller (oprichter Picnic).

Specificaties

ISBN13:9789462551824
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Bouw een killer groeistrategie - 'Erg geschikt voor startende ondernemers'
Mylene Bouwman | 21 januari 2020
Vrijwel iedere ondernemer wil groeien. Je wilt een succesvol bedrijf waar je maximale impact mee kunt maken. Maar hoe kom je van een startend bedrijf naar een groot bedrijf waar anderen tegen op kijken? Dat leert Sprout je in Bouw een killer groeistrategie.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
17 stemmen
16
0
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Bouw een Killer Groeistrategie -Leer hoe je het gas erop houdt
MT/Sprout 6 november 2019 Hij is er, het nieuwste deel in de serie Sprout Groeigidsen: Zo bouw je een Killer Groeistrategie. Een handzame gids voor ondernemers die de sokken erin willen zetten. En dat begint natuurlijk met een sterke strategie. Geen wonder dat ook deze gids een instant bestseller zal worden.

Over MT/Sprout

MT/Sprout gelooft dat leiders en ondernemers zorgen voor een betere wereld. De redactie ondersteunt bij persoonlijke en professionele ontwikkeling met kennis en inspiratie.

Andere boeken door MT/Sprout

Over Alex van der Hulst

Als freelance journalist is Alex van der Hulst al jaren actief voor verschillende Nederlandse media. Hij schrijft over muziek, economie, carrière, nieuws en sport. NRC Media is via nrc.nl, nrc.nl/carrière, nrc.next en NRC Handelsblad een belangrijke opdrachtgever. Maar ook OOR, ArtEZ en De Gelderlander behoren tot de vaste opdrachtgevers. Ook werkt en werkte hij voor Nieuwe Revu, Playboy, Excellent Business, Tyrezone, Daily Paradise, Het Is Koers en in commerciële opdracht. In het verleden schreef hij verder voor De Pers, De Groene Amsterdammer, Vox en Planet Internet. Hij schreef in 2015 Draag Nooit Een Gele Trui, in 2013 'Jozzy - Het Bipsboek' en in 2010 het boek 'We Do Music, 40 jaar Doornroosje'. Foto - Marcel Krijgsman

Andere boeken door Alex van der Hulst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bouw een Killer Groeistrategie - Sprout Groeigids voor startups en scaleups