Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids voor startups en scaleups

Zo groeien Swapfiets, Bynder en Voys dankzij toptalent

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551831
1
Voormalig Nr. 1Totaal 18 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut top of mind zijn. Je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.

De makers van Sprout bieden met Hard gaan met de beste mensen een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Swapfiets, Bynder en Voys leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door vol in te zetten op een groeispirit in hun bedrijf.

De Sprout Groeigids leert je zo alles wat je moet weten over state of the art recruitment, een rake selectie en een beloning die past bij een groeibedrijf. Je leert met deze gids ook hoe je een groeicultuur cultiveert, hoe je je eigen leiderschap verder ontwikkelt en hoe je de beste teams samenstelt. En vooruit, omdat niet alles rozengeur en maneschijn is, zetten we er ook op in dat je mensen als ware ambassadeurs je bedrijf weer verlaten.

• Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.
• Met learnings van de oprichters van o.a. Swapfiets, Bynder en Voys.
• Boordevol tips van experts op het gebied van recruitment, assessment, bedrijfscultuur en teambuilding.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Specificaties

ISBN13:9789462551831
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2019
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Hard gaan met de beste mensen - 'Aanrader voor Hr en scale-ups'
Carole Lucas | 20 januari 2020
Best lastig kiezen... als je een lijst met managementboeken toegestuurd krijgt en je zelf kunt aangeven welk boek je zou willen lezen voor een review! Op de een of andere manier werd ik getriggerd door de titel en flaptekst van dit boek.
Lees verder
recensie
Hard gaan met de beste mensen - 'Een hartstikke vlot boek'
Eelco Sneep | 24 september 2019
Wie bij Hard gaan met de beste mensen denkt aan een doorsnee managementboek over het aantrekken en binden van goed personeel komt bedrogen uit. Sprout doet het - en hoe kan het ook anders - net even anders.
Lees verder
recensie
Hard gaan met de beste mensen - Door 2 brillen
Wiemer Renkema | 23 september 2019
Hard gaan met de beste mensen heb ik twee keer gelezen. De eerste keer, met mijn HR-manager bril op, was ik niet onder de indruk. Met mijn bril als ondernemer vond ik het een stuk interessanter.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
26 stemmen
25
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Hard gaan met de beste mensen - Zo groeien Swapfiets, Bynder en Voys
MT/Sprout 17 juni 2019 Een bedrijf groeit niet met de juiste mensen maar door de juiste mensen. Het begint met een idee, maar al heel snel wordt de groeifactor van je bedrijf bepaald door de medewerkers die je hebt.

Over MT/Sprout

MT/Sprout gelooft dat leiders en ondernemers zorgen voor een betere wereld. De redactie ondersteunt bij persoonlijke en professionele ontwikkeling met kennis en inspiratie.

Andere boeken door MT/Sprout

Over Alex van der Hulst

Als freelance journalist is Alex van der Hulst al jaren actief voor verschillende Nederlandse media. Hij schrijft over muziek, economie, carrière, nieuws en sport. NRC Media is via nrc.nl, nrc.nl/carrière, nrc.next en NRC Handelsblad een belangrijke opdrachtgever. Maar ook OOR, ArtEZ en De Gelderlander behoren tot de vaste opdrachtgevers. Ook werkt en werkte hij voor Nieuwe Revu, Playboy, Excellent Business, Tyrezone, Daily Paradise, Het Is Koers en in commerciële opdracht. In het verleden schreef hij verder voor De Pers, De Groene Amsterdammer, Vox en Planet Internet. Hij schreef in 2015 Draag Nooit Een Gele Trui, in 2013 'Jozzy - Het Bipsboek' en in 2010 het boek 'We Do Music, 40 jaar Doornroosje'. Foto - Marcel Krijgsman

Andere boeken door Alex van der Hulst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hard gaan met de beste mensen - Sprout Groeigids voor startups en scaleups