Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

FLOW

De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven

Gebonden Nederlands 2023 9789493213340
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑05‑2023
21,50

Samenvatting

Met zijn boek 'DRIVE' zette olympisch kampioen Mark Tuitert de stoïcijnse mindset op de kaart: een mindset waarmee je altijd scherp én relaxt kunt blijven – ook in moeilijke tijden. In 'FLOW: De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven' gaat hij verder. Als een stoïcijnse coach laat Mark je zien hoeveel vormen de filosofie in de praktijk kent.

'FLOW' staat boordevol inspirerende verhalen: onder anderen over Patagonia-oprichter Yvon Chouinard, Bibian Mentel, Boyan Slat en Pearl Jam. Aan de hand van deze voorbeelden bepaal je met behulp van 10 heldere principes hou jouw stoïcijnse ideaal van een 'rijkelijk stromend leven' eruit ziet.

'FLOW: De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven' bevat bovendien 10 nieuwe trainingen die je stimuleren om jouw doelen in het leven te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789493213340
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:116
Druk:1
Verschijningsdatum:30-5-2023
ISSN:

Over Mark Tuitert

Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014, besloot Mark zijn talenten op ander gebied te ontwikkelen. Zo is hij co-founder van First Energy Gum, produceert zijn eigen ‘Drive Podcast’ (60.000 luisteraars per maand), en veelgevraagd spreker en coach. Mark Tuitert heeft een inspirerend verhaal dat hij op openhartige wijze vertelt. Hij kan als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen topsport en ondernemen. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe haal jij het beste uit jezelf?

Andere boeken door Mark Tuitert

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        FLOW