Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verkopen met mensenkennis

De gebruiksaanwijzing van je klant

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789492221179
Direct te downloaden

Samenvatting

Elke verkoper weet dat mensenkennis belangrijker is dan verkooptechniek en productkennis. Verkopen is 25 procent vakkennis en 75 procent mensenkennis, maar toch gaan al je verkooptrainingen over vak- en productkennis en niet over de gebruiksaanwijzing van de klant…

Dit boek leert je in anderhalf uur hoe je de gebruiksaanwijzing van klanten kunt lezen en hoe je met kleine aanpassingen kan zorgen voor een ‘klik’ met elke klant. Bovendien geeft het je een uniek inzicht in je eigen gedragsvoorkeuren en zal je beter begrijpen waarom je reageert zoals je reageert.

Maar er is meer, een ‘klik’ is immers nog niet voldoende om er zeker van te zijn dat jij de opdracht krijgt. Wat dacht je van vertrouwen? Hoe werkt vertrouwen eigenlijk, is het toeval, en kan je het beïnvloeden? Met de vertrouwensformule uit dit boek weet je wat je moet doen om met iedere klant een vertrouwensrelatie op te bouwen. En zo leidt dit unieke boekje dan tot grootse gevolgen voor je omzet…

Specificaties

ISBN13:9789492221179
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:19-10-2015
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Verkopen met mensenkennis
Kristel Beerling | 24 maart 2016
Verkopen is 25% vakkennis en 75% mensenkennis. Reden genoeg dus om te leren hoe je de gebruiksaanwijzing van je klant kunt lezen, want zo zorg je met wat kleine aanpassingen voor een ‘klik' en vertrouwen. En meer omzet.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
8 stemmen
4
3
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Verkopen met mensenkennis
Hans Faas 14 oktober 2015 In Verkopen met mensenkennis geeft Hans Faas een beter inzicht in 'de mens' achter uw klant en reikt hij de tools aan om uw klant beter te kunnen bedienen. In deze preview pleit Faas ervoor om te stoppen met uit de losse pols te verkopen.

Over Hans Faas

Hans Faas heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond, al snel na zijn afstuderen rolde hij echter de commercie in. Verkoper, Verkoopleider, Commercieel directeur, Algemeen directeur, hij heeft het allemaal meegemaakt. Toen hij 37 was startte hij zijn eigen onderneming welke hij 5 jaar later verkocht aan Nina Brink (Storms). Sindsdien is hij interim manager geweest van een groot aantal organisaties, van handelsondernemingen via een fabrikant van speelautomaten tot de hoofddirectie van het Rotterdams openbaar vervoer bedrijf de RET. Daarnaast heeft Faas sinds 9 jaar een consultancy en trainingsbureau en is hij een veel gevraagd spreker. Hij geeft management, commerciële en presentatie trainingen die verrijkt zijn met het JouwGebruiksaanwijzing gedachtegoed. Hans Faas is commissaris van enkele bedrijven en coacht managers op allerhande niveaus. Hans is getrouwd, heeft een zoon en woont in Laren, in 't Gooi. Zijn vrije tijd besteedt hij aan sportvliegen, tennis en zeilen.

Andere boeken door Hans Faas

Inhoudsopgave

Samenvatting
Introductie

Deel 1: Basis mensenkennis
-De gebruiksaanwijzing van je klant
-Wetenschappelijke basis
-Zelfkennis
-Leer de gebruiksaanwijzingen kennen
-JouwGebruiksaanwijzing en persoonlijke groei

Deel 2: Commerciële mensenkennis
-Klanten lezen en interactie
-De vertrouwensformule
-Verkopen met mensenkennis

Deel 3: Toegepaste mensenkennis
-Schrijven met mensenkennis
-Presenteren met mensenkennis
-Onderhandelen met mensenkennis
-Netwerken met mensenkennis

Tot besluit
Biografie Hans Faas

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verkopen met mensenkennis